LIFESTYLE

Oana Zăvoranu tace după ce a fost trimisă în judecată pentru șantaj!

Deși a explodat de mai bine de 24 de ore vestea că face obiectul unui proces de șantaj, Oana Zăvoranu n-a avut până acum nicio replică. Nici măcar pe rețelele de socializare, acolo unde până la un punct, Zăvoranca era regină absolută în dat sfaturi sau tras de urechi, după caz.

Însă în ultimele luni, Oana a cam rărit-o și cu social-media, și chiar și cu emisiunile de pe Youtube. Se pare că exista și o explicație: probleme cu care se confruntă în prezent.

Pe portalul instanțelor de judecată, Oana Zăvoranu și avocatul Călin Ionuț Silviu apar ca inculpați într-un proces de șantaj. Iar reclamantul este cel care, în perioada 2017 – decembrie 2018, a fost administratorul clinicii de radiologie pe care Zăvo o deține, împreună cu soțul ei, în Capitală.

Ioan Bogdan Furtună a demisionat, spune el, în urma unor tensiuni cu actrița. Oana Zăvoranu ar fi luat un împrumut de 40.000 de euro de la fostul ei colaborator, pretinde medicul Furtună, iar când și-ar fi cerut înapoi banii, actrița l-ar fi șantajat.

Zăvoranca și avocatul Călin Ionuț Silviu i-ar fi cerut actualului manager al spitalul Colțea 800 de mii de euro, inițial.
„M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a povestit medicul pentru Click.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Dar vedeta tace în continuare. Acum, pentru că anul trecut, Oana Zăvoranu ieșise la tv și făcuse scandal. „S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, fiindu-mi prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV şi aparenţe nu dădea de bănuit.

Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică. Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă.

Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio cu momentele în care doctoraşul Furtună se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte”, spunea Oana Zăvoranu, în aprilie 2021, la un post tv.

 

 

 

Comentarii: