HOROSCOP

HOROSCOP 1 Iulie 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec Vă permiteți să vă ocupaţi de mici dorinţe pe care le aveţi referitoare la potenţiale renovări ale căminului. Puteţi începe să vizitaţi câteva magazine, online sau offline, pentru a vă face o idee despre costuri.

Taur
N-ai ținut cont şi de părerea partenerului, care, între noi fie vorba, îţi suportă cam multe. Și ai dat chix. Dar calitatea ta cea mai mare este că ştii „să dregi vinul” şi, ca de fiecare dată, vei fi iertat.

Gemeni
Pleci într-o călătorie și ești cam panicat. Fii liniştit, va fi nu doar o călătorie perfectă, ci vei avea parte de întâlniri spectaculoase, chiar vei descoperi o pasiune nouă .

Rac
Nu treci neobservat. Degajezi un farmec şi un sex-appeal de-a dreptul imbatabile. Dar nu-ţi pierde capul şi nu te lăsa vrăjit de orice laude care îţi sunt aduse.

CITEȘTE ȘI: Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Leu
Sărbătoriţi ca-n poveşti o reuşită personală, cu petreceri ce ţin câteva zile. Vei avea alături şi prietenii dragi, pe care te-ai putut baza mereu pentru sfaturi dintre cele mai bune.

Fecioară
Proiectele de la locul de muncă îţi ocupă majoritatea timpului, însă ideal ar fi să îi acorzi câteva momente şi partenerului de viaţă şi să îţi rezervi o seară specială pentru el.

Balanţă
Ești obișnuit deja cu răutatea colegilor, pe care nu trebuie să-i bagi în seamă. Acasă, toate merg ca pe roate şi petreci timp valoros alături de cei dragi. O schimbare importantă te va marca.

Scorpion
Stai mai mult cu copiii. Asta va face ca mecanismul lor de gândire să se dezvolte armonios, iar echilibrul lor emoțional să se menţină în cote normale. Familia este punctul central.

CITEȘTE ȘI: Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Săgetător
Ar trebui să te autoexaminezi cu obiectivitate şi să vezi că eşecul în relaţia cu partenerul porneşte de la tine, nu de la el. De vină e comportamentul tău.

Capricorn
Cei dragi nu sunt obligaţi să se plece cu docilitate la orice spui sau ce faci, așadar, nu depăşi limitele. În caz contrar, vei obţine o reacţie violentă care te va lăsa uimit. Este bine să fii atent.

Vărsător
Sprijinul partenerului de viaţă este esențial în discuțiile cu copiii rebeli. E capital pentru reuşita acestui demers. Vei reuşi să închei o afacere de succes. Sensibilitatea ta va fi mai accentuată.

Peşti
Apar diverse provocări de ultim moment. Exact atunci când credeai că nu mai ai nimic de făcut, dar toate se vor soluţiona cu bine. Acasă, vei avea parte de momente speciale.

 

 

Comentarii: