LIFESTYLE

Cristina Cioran a fost externată, dar fiica născută prematur a rămas în spital: ”O văd de două ori pe săptămână!”

Actrița Cristina Cioran a trecut prin clipe de panică weekendul trecut. Deși trebuia să nască abia în septembrie, a adus-o pe lume pe fetița ei la 7 luni, din cauza unor complicații.

Vedeta a părut extrem de speriată, imediat după naștere cerându-le prietenilor să se roage pentru bebelușul ei. Acum și mama și fata sunt bine, iar Cristina a fost deja externată, însă bebelușa a rămas în continuare la maternitate. ”Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție.

Sunt acasă. Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte iar Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o.

Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea. O voi putea vizita de două ori pe săptămână cu test Covid, o voi putea mângâia atât cât mi se va permite ca să nu îi punem în pericol viața.

Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate ca să o putem lua acasă. Suntem doar doi părinți care încearcă să se îmbărbăteze cu răbdare și credință să o putem aduce acasă”, a scris Cristina Cioran pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Cele mai ÎNTÂLNITE GREȘELI pe care le fac femeile însărcinate

Nu au vrut să o boteze în spital

În ciuda faptului că a tras o spaimă terbilă, Cristina Cioran nu s-a grăbit să cheme un preot la spital. Ea și tatăl copilului își pun speranțele în Dumnezeu și sunt convinși la momentul oportun, așa cum se cuvine.

”O să botezăm și copilul. Ne-am planificat ca în iarnă să se întâmple acest lucru. Credem în puterea divină, normal, dar asta nu înseamnă că vrem să botezăm fetița acum, urgent. Până atunci vrem să fim sănătoși și cu toții bine”, a spus Alexandru Dobrescu pentru playtech.ro.

 

 

 

Comentarii: