HOROSCOP

HOROSCOP 24 iulie 2021

Berbec Ai multă bunăvoinţă, aşa că vei depăși toate obstacolele din cuplu și vei păstra aprinsă flacăra pasiunii. Dacă vei şti să ascunzi partea dominatoare a personalității tale, îți vei mulțumi partenerul şi vei avea parte de clipe minunate alături de el. Starea de bucurie vine poate din faptul că aștepți să primești o sumă de bani în plus față de salariu dintr-o altă sursă.

Taur
Creativitatea ta este la cote maxime. Profită de ea și lasă-ți firea de artist să hoinărească și să se manifeste! Nu e rău să scrii, să desenezi, să lucrezi la proiecte de suflet sau să pui la cale ceva de lungă durată. Fă-ți timp de tine, dacă ești prea aglomerat, amână ceea ce nu este urgent!

Gemeni
Ai o zi pentru tine, una în care este bine să te relaxezi și să faci lucruri care îți aduc satisfacție. Scrie, pictează, lucrează de acasă, inventează, repară, fă lucrurile pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp, pentru că de aici se vor naște noi și noi idei. Seara, este posibil să primești o invitație într-un loc unde nu îți face neapărată plăcere să mergi.

Rac
După tensiuni grave în cadrul cuplurilor mai fragile, apare soarele. Îți recapeți moralul însă rămâne totuși puțină nervozitate în activitatea profesională, cauzată de impulsurile perturbatoare astrale. Dar cum ești un bun organizator, vei depăși obstacolele fără prea multe probleme și vei restabili ordinea în activitățile neglijate temporar în afacerea ta.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Leu
Apar circumstanțe care îți permit să vezi în altă lumină soțul sau partenerul și îți vei da seama că ai mult noroc să îl ai alături. Și clar va renaște pasiunea pentru el. Îi vei da toată atenția și grija necesare, iar asta îți va aduce fericire adevărată și de durată. Va fi un cocktail de influențe contradictorii, dar încearcă să rămâi calm, căci totul va fi bine.

Fecioară
Ești foarte spontan, te gândești la cum ar arăta viaţa ta dacă te-ai căsători. Cei mai mulţi nativi ai acestei zodii vor prefera, bineînţeles, să-şi acorde libertate şi să nu facă acest pas major. Relația ta cu colegii se va îmbunătăți, veți pune în aplicare idei constructive, în echipă. Eforturile comune vor avea succes, te veți simți mult mai confortabil în anturajul tău, care îți va permite să progresezi.

Balanță
Îți dorești să captezi atenția cuiva, chiar dacă este cineva care te cunoaște și te apreciază. Vrei să te simți important și să dovedești că ești o persoană stăpână pe sine. La locul de muncă, este bine să lași deoparte orgoliul și să fii amabil ca întotdeauna. E posibil să intri într-o oarecare polemică în a doua parte a zilei cu un coleg de serviciu care are anumite pretenții, din punctul tău de vedere, nefondate.

Scorpion
Ești invitat la o întrunire, o conferință sau o ședință la finalul căreia ai posibilitatea să iei cuvântul. Cu toate că ești un bun observator și ai avea multe lucruri de adăugat la tot ceea ce vei auzi, preferi să te abții pentru că evaluezi persoanele participante la discuție și îți dai seama că nu are rost.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Apar probleme pe care le vei rezolva de-a lungul zilei. Așa cum faci de multe ori când ești în impas, încearcă să te automotivezi pentru a găsi și de data asta soluțiile optime. Vei primi o sumă de bani sau un cadou neașteptat. Poate este o datorie pe care o are cineva la tine sau pur și simplu o persoană apropiată dorește să își arate afecțiunea.

Capricorn
Ești avid de cunoștințe; citești mult, cauți informații referitoare la un subiect anume, dar de aici aluneci și spre alte lucruri interesante care îți captează atenția. În mintea ta, deja se conturează planuri legate de un viitor proiect la care să lucrezi și care să îți aducă beneficii materiale. Partenerul și prietenul tău este puțin absent sentimental; ar fi bine să încerci o discuție.

Vărsător
Imaginația ta zboară, iar ideile vin ca o avalanșă. Este bine să notezi din ele câteva, pentru că unele sunt chiar valoroase și le poți uita destul de repede. Creierul funcționează azi la cote maxime. Partenerul de viață are chef de plimbări și hoinărit; este posibil să îți propună să faceți o drumeție sau o excursie în viitorul apropiat.

Peşti
Ai multă energie și ți-e dor de o petrecere unde să poți fi în largul tău și să te distrezi cum nu ai mai făcut de ceva timp. Dacă nu primești nicio invitație, poate ar trebui să organizezi tu ceva… În planul profesional, lucrurile merg bine; este posibil să vină un coleg sau o colegă nouă și vei avea mult de lucru, pentru că va trebui să-i explici o parte din atribuții. Răbdare și iar răbdare!

 

 

 

 

 

 

Comentarii: