LIFESTYLE

Cristina Cioran, despre coșmarul prin care trece din cauza tatălui fetiței ei: ”Îmi pare rău de situația aceasta și de ceea ce trăiește copilul meu”

sursa: Instagram

Cristina Cioran, despre coșmarul prin care trece din cauza tatălui fetiței ei: ”Îmi pare rău de situația aceasta și de ceea ce trăiește copilul meu”. Vedeta a povestit că tatăl copilului ei o agresa de față cu fetița lor și că pe 23 aprilie are apel pentru ordinul de restricție împotriva acestuia.

Cristina Cioran, despre coșmarul prin care trece din cauza tatălui fetiței ei

Cristina Cioran a anunțat că are apelul privind ordinul de restricție pentru fostul ei iubit, Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, Ema. Vedeta speră ca justiția să fie corectă și să ia cele mai bune măsuri privind situația în care se află ea și fetița ei, care asistă la conflictele dintre ei.

‘Avem Apelul care este și Apelul meu dintr-o poziție de disperare pentru fetița mea care trebuie protejată și am încredere că justiția e corectă și că va lua cea mai bună decizie. Sper din suflet să vadă. Sper din suflet ca adevărul să iasă la lumină. Știu că justiția e trează și eficientă și că va lua cea mai bună decizie pentru protejarea acestui copilaș și protejarea mea’, a declarat Cristina Cioran, pentru viva.ro.

CITEȘTE ȘI: Elena Cârstea la un an de la AVC-ul suferit: Cum este viața artistei acum

Cristina Cioran: ‘Am încercat să evit scandaluri’

Cristina Cioran a ascuns ceea ce i se întâmplă de rușine, dar și pentru că a încercat să își protejeze fetița. Vedeta a dezvăluit că în clipa în care Alex Dobrescu a încercat să o agreseze de față cu fetița lor, Ema, ea a făcut eforturi să îl elimine din viața lor.

‘Sunt un om corect, sincer și direct. Am ascuns toate aceste lucruri din rușine, dar și din teamă, pentru a nu afecta starea emoțională a fetiței. Am încercat să păstrez o stare nonconflictuală, dar nu s-a putut. Am încercat să evit scandaluri, am încercat să fac tot ce mi-a stat în putință pentru fetiță. În momentul în care fetița a fost martoră la agresiuni, atunci am decis să îl elimin din viața noastră. Doar că decizia nu a coincis cu decizia lui. Astfel, nu a vrut să plece.’, a dezvăluit Cristina Cioran.

Cristina Cioran: ‘Îmi pare rău de situația aceasta și de ceea ce trăiește copilul meu’

Cristina Cioran susține că fostul ei iubit venea și pleca, dar făcea în așa fel ca ea să fie cu fetița, pentru a nu se isca scandal între ei. Vedeta pretinde că fetița lor este foarte afectată.

‘Nu a vrut că nu avea unde să se ducă și pleca, venea, pleca, venea. Făcea în așa fel să fie fetița acasă ca eu să am o stare mai caldă, că știa că eu încerc să aplanez… Un șantaj emoțional pe care nu îl doresc nimănui. Îmi pare rău de toată situația și de ceea ce trăiește copilul meu. Este foarte afectată și sper din suflet să se termine odată’., a mai declarat Cristina Cioran.

Vedeta susține că a încercat să țină departe de ochii presei situația prin care trece. Blondina se simte vinovată de faptul că a ajuns în acest punct.

‘Sunt tristă, plânsă, supărată. Mă simt super vinovată că am ajuns în situația asta, deși eu am încercat să țin departe de ochii presei toată această nebunie. Iată că știa că mă doare dacă mă lovește, că m-a lovit peste tot’., a declarat Cristina Cioran, pentru viva.ro.

Cristina Cioran: ‘Apelul de prelungire a ordinului de restricție…’

Cristina Cioran a anunțat pe rețelele sociale că are apel de prelungire a ordinului de restricție cu privire la tatăl copilului ei, Alex Dobrescu.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol și miracolul de care a avut parte, în ciuda pronosticului primit de la medici

„Mâine este apelul de prelungire a ordinului de restricție, pentru că acest individ, infractor dovedit, condamnat, cu atâtea dosare penale să stea departe de fetița mea și de mine, pentru a-i păstra integritatea fizică și psihică, pentru că ea este prioritatea mea. Eu cred în justiție și știu că adevărul va ieși la iveală. Știu că deși a păcălit multă lume, inclusiv pe mine, nu va mai păcăli la nesfârșit, pentru că adevărul iese întotdeauna la iveală’, a dezvăluit Cristina pe Instagram.

Comentarii: