LIFESTYLE

Elena Cârstea la un an de la AVC-ul suferit: Cum este viața artistei acum

Elena Cârstea la un an de la AVC-ul suferit: Cum este viața artistei acum. Elena Cârstea a trecut printr-o mare cumpănă la începutul lui 2023, după ce a suferit un atac cerebral, urmat de mai multe pneumonii. Acum, la un an de la tristul eveniment, artista încă se află sub supraveghere medicală și duce o viață tihnită alături de soțul ei, Glenn Muttart. 

Elena Cârstea la un an de la AVC-ul suferit: Cum este viața artistei acum

Pe 26 februarie 2023, Elena Cârstea a suferit un AVC masiv și s-a aflat la un pas de moarte, chiar înainte de aniversarea ei. Artista s-a îmbolnăvit apoi de penumonie și a urmat o lungă perioadă de recuperare, care nu s-a încheiat nici acum.

La un an de când a suferit un AVC, Elena Cârstea demonstrează că este o femeie puternică, optimistă și plină de recunoștință. Starea de sănătate nu-i permite să revină pe scenă, însă artista a rămas activă și respectă cu sfințenie recomandările medicilor.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle, semn de gelozie: Cum a forțat o femeie să plece de lângă Prințul Harry (VIDEO)

„Am problema asta care va fi în permanență, din păcate. Nu am voie să fac prea mare efort și ascult tot ce-mi spun medicii. Fac gimnastică, îmi văd de treabă, am o viață super liniștită și civilizată. Singura chestie care îmi lipsește este cântatul, în rest am de toate’, a spus artista pentru unica.ro.

În prezent, Elena Cârstea lucrează în domeniul imobiliar: „Ca orice zi normală. Mă trezesc, îmi beau cafeaua, dimineața sună telefoanele. Acum trebuie să îmi repar computerul. Eu reușesc să stric un computer pe an, nu știu cum fac. Apoi mă duc la piscină, mai gătesc din când în când. Dacă fetele nu mai sunt acasă e o liniște aici de te doare capul (râde).

Eu, dacă nu am viață agitată, mi-o fac singură iar ziua trece foarte repede. Dimineața îi dau și mamei cafeaua, i-am luat niște cărți în românește că îi place să citească pe terasă. Din când în când mă duc și la birou, lucrez în imobiliare. Am plătit toate taxele și pot lucra de acasă bine mersi, dar mă mai duc să mă vădă șeful meu la față. Știe că am avut probleme mari de sănătate. Aici am o viață extrem de ordonată’.

Elena Cârstea, despre revenirea din România

Din păcate, Elena Cârstea spune că e puțin probabil să revină în România, chiar dacă duce dorul prietenilor și a locurilor natale.

„Eu vreau mereu să mă întorc în România, dar nu mai pot face drumul. Toți prietenii mei sunt aici, am trăit în România. Cunosc o grămadă de lume care este ca o a doua familie pentru mine. Mi-e foarte dor de ei. Cel mai tare mă doare când mai deschid computerul și văd că a mai murit unul dintre ei. De aici, de unde sunt, nu știu ce să fac și ce să spun, nu știu cum să reacționez’, a adăugat ea pentru sursa citată mai sus.

Ce relație are Elena Cârstea cu fiicele ei

Elena Cârstea e mândră de fiicele ei, Adriana și Sanda, pe care le-a adoptat în urmă cu ani buni. Sanda este membru al Gărzii Naționale Americane, iar Adriana își dorește să urmeze o carieră în medicină.

„Sunt două fete minunate de 24 și 26 de ani. Nu-mi vine să cred că sunt ditamai femeile acum, foarte bine amândouă. Adriana a ieșit din armată. Și-a terminat stagiul și acum este la facultate, în Colorado, se pregătește pentru medicină. Sanda a rămas în armată pentru că îi place. Adriana este foarte cuminte și studioasă iar Adriana este mai zăpăcită, are un spirit de aventurier. Sunt două firi complet diferite.

Cu Adriana m-am văzut de Crăciun și acum vorbim aproape zilnic pe cameră, iar Sanda este acasă acum, însă va pleca în curând. Își văd de viețile lor și nu mă amestec. Atât le-am zis: ‘Cu ce decizii luați, cu alea o să trăiți. E bine să îi lași în pace pe copii, să învețe pe pielea lor cum merg lucrurile’, a mai povestit îndrăgita artistă.

CITEȘTE ȘI: Scăderea tensiunii arteriale: Mica schimbare pe care o poți face în viața de zi cu zi pentru a avea parte de așa ceva

Elena Cârstea e căsătorită de 18 ani cu Glenn Muttart

Artista a povestit cum a început relația de iubire cu soțul ei, Glenn Muttart. Anul acesta, cei doi sărbătoresc 18 ani de cănicie.

„Prima dată noi am vorbit o grămadă pe net. Uneori întrerupea brusc conversația, dar l-am lăsat în pace, nu mi-am imaginat că o să iasă ceva. Eram la Mediaș când l-am cunoscut, mă plictiseam și butonam pe calculator. Mi-a zis o prietenă de un site, am intrat și am văzut pe cineva care avea data de naștere ca a mamei mele. Am început să vorbim și, de la câteva minute, am ajuns să vorbim cu orele. După aceea ne-am cunoscut personal și ne-am căsătorit, a mers totul foarte repede.

E de necrezut cum au trecut aproape 20 de ani și suntem tot împreună. Anul acesta facem 18 ani de la căsătorie și nu știu când a trecut timpul. Glenn este un om extraordinar de drăguț, un tată excepțional pentru fete. Dacă nu ar fi fost așa, nu rămâneam cu el’, a mai declarat Elena Cârstea.

Comentarii: