NUTRITIE SANATATE

Fructul pe care să îl ții lângă patul tău dacă suferi de insomnie: Cum te ajută să adormi mai repede

theriseandshine.com

Fructul pe care să îl ții lângă patul tău dacă suferi de insomnie: Cum te ajută să adormi mai repede. Suntem siguri că ați auzit de tot felul de credințe, superstiții și ritualuri legate de îmbunătățirea stilului de viață. Astăzi, însă, vă vom împărtăși cum puteți, cu un efort minim, să vă îmbunătățiți calitatea somnului – lucrul care vă determină și sănătatea.

Metoda pe care o vom împărtăși cu tine este ieftină, distractivă și eficientă. Iată ce spun oamenii care au încercat-o deja. Nu putem garanta dacă vă va ajuta sau nu. Trebuie să o încercați singur și să vedeți dacă calitatea somnului dvs. s-a îmbunătățit cu adevărat și dacă nopțile nedormite sunt de domeniul trecutului.

CITEȘTE ȘI: Vitaminele care pot provoca insomnie: La ce să fii atent

Fructul pe care să îl ții lângă patul tău dacă suferi de insomnie – Lămâie

Din păcate, puțini dintre noi respectăm igiena somnului. Când mergem la culcare, purtăm cu noi tot felul de gânduri anxioase, iar acest lucru se reflectă direct asupra sistemului nostru nervos. Toate acestea interferează cu producția hormonului somnului – melatonina.

Vi se cere să vă calmați creierul cu un ritual plăcut, apoi să dormiți ca un bebeluș.

Știați că lămâile sunt un agent antistres? Sistemul nervos se calmează, iar anxietatea este redusă drastic de aroma fructului soarelui. Vă împărtășim un procedeu extrem de simplu care vă va permite să vă treziți a doua zi odihnit și plin de energie.

Trebuie să lași una sau mai multe felii de lămâie lângă pernă. Un loc potrivit este noptiera. Încearcă să respiri adânc mirosul de citrice și să meditezi în același timp. Nu vă gândiți la lucrurile îngrijorătoare din viața de zi cu zi, abandonați-vă aromei, inspirând încet. Întindeți-vă imediat după aceea. Veți adormi fără să vă dați seama, iar dimineața vă veți trezi mai odihnit și mai energic ca niciodată.

CITEȘTE ȘI: Desertul pe care să-l consumi înainte de culcare: Te ajută să ai parte de un somn profund

Este bine să efectuați această practică în decurs de 15-20 de zile, pentru ca la un moment dat să puteți face procedura de relaxare fără lămâi. Judecați singuri eficiența ei, recomandă actualno.com.

Comentarii: