LIFESTYLE

Cum l-a visat Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, pe artist! Care este marele ei regret

Au trecut mai bine de 7 luni de la moartea îndrăgitului cântăreț și compozitor Mihai Constantinescu. De atunci, soția regretatului artist a mărturisit că încă plânge ori de câte ori își amintește de el.

Legătura lor a fost un specială și continuă, se pare, și după moartea cântărețului pe care l-a iubit o țară întreagă. Cu Mihai, Simona s-a reîntâlnit de multe ori, în vis.

„L-am visat cum era el, agitat și vesel. Prima dată, ca și cum s-a înclinat așa, parcă a fost o mulțumire. Apoi tot scurt… Mi-a spus să stau liniștită că este bine. Mi-aș fi dorit să-l visez mai mult”, a spus Simona, cea care l-a îngrijit pe artist, luni de zile, pe un pat de spital.

CITEȘTE ȘI: Avertisment către părinţi: La ce vârstă pot avea copiii smartphone şi conturi pe Facebook, Twitter sau Instagram

25 de ani de viață împreună

Tot la Antena Stars, văduva lui Mihai Constantinescu a mărturisit și care este mare regret, care a fost marele regret al ei și al soțului ei. „Regret că nu am reușit să facem un copil”, a spus, printre lacrimi, ultima mare iubire regretatului solist.

„Tot timpul mă gândesc ce i-ar fi plăcut lui. Eram pe aceeași lungime de undă și știam de dinainte ce răspuns dă, ce-și dorea, ce-și dorea pentru mine”, a mai povestit Simona la Antena Stars.

Cei doi au stat împreună 25 de ani, dar și-au oficializat relația abia în ultimii ani. Mihai Constantinescu a murit la spital, pe 29 octombrie 2019, după ce a stat în comă luni de zile. Fusese internat din 14 mai, în urma unui infarct, la vârsta de 73 de ani.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: