FRUMUSETE

Cum poți opri îmbătrânirea cu un… DESERT

Foto: Pinterest.com

O substanţă din componenţa ciocolatei negre ajută celulele să întinerească potrivit unui studiu realizat de cercetători de la Universităţile din Exeter şi Brighton.

Oamenii de ştiinţă au amestecat peste culturi de celule resveratrol, substanţa prezentă în vin roşu, ciocolată neagră, struguri roşii şi afine.

Fără niciun fel de alt ajutor, celulele au început să se dividă, fără să mai aibă şi markerii care sunt semne de pe cromozomi care dispar pe măsură ce noi îmbătrânim.

După ciocolata cu lapte, cea neagră şi cea albă, al patrulea tip de CIOCOLATĂ naturală a fost lansat: este roz!

Rezultatele studiului le dau speranţă medicilor care vor să folosească resveratrolul pentru tratamente care să ajute oamenii să îmbătrânească mai uşor, fără probleme degenerative. Dorinţa lor este să găsească o soluţie astfel încât să le redea celulelor oamenilor în vârstă caracteristici ale celulelor tinere.

Șansele să reuşească sunt mari în condițiile în care au repetat experimentul de mai multe ori şi de fiecare dată celulele au întinerit, scrie newsweek.com.

Desertul care face furori în toata lumea /REȚETE SIMPLE

De ce ciocolata ta devine ALBICIOASĂ după un timp?

Pentru a beneficia de efectele resveratrolului trebuie să mâncaţi ciocolată neagră de calitate, care nu are în compoziţie grăsimi hidrogenate sau aditivi alimentari. Cel mai bine este să alegeţi sortimente care au peste 60% conţinut de masă de cacao.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: