NUTRITIE

Cum poţi să slăbeşti simplu şi rapid: Dieta cu nucă de cocos

Foto: Pinterest.com

Vrei să slăbeşti simplu şi rapid? Să scapi de kilogramele în plus care îţi produc insomnii? Îţi oferim dieta minune, cea cu nucă de cocos.

 

Populatiile care traiesc in zone in care palmierii ce produc cocos cresc in mod natural prezinta rara probleme de greutate si sunt lipsiti de multe boli cronice care abunda in Occident.

Creatorii acestei diete au avut in minte exact aceste beneficii cand au conceput planul alimentar. Ei au aflat ca grasimile din nuca de cocos se metabolizeaza diferit fata de celelalte grasimi, in sensul ca nu sunt depozitate in organism, ci sunt consumate imediat.

Planul dietei

Micul dejun: oua si sunca, cu sote de vegetale in ulei de cocos.

Gustarea de dimineata: 6 nuci de Macadamia.

Pranz: salata de spanac cu alune si avocado.

Gustarea de dupa-amiaza: telina si branza de capra.

Cina: peste la gratar si orez brun, salata cu dressing de cocos.

Gustarea de seara: 12 migdale crude.

Recomandari: Cei care tin aceasta dieta sunt incurajati sa faca atat exercitii de aerobic, cat si de cardio-training, minimum 15 minute pe zi. Consuma carbohidrati cu index glicemic scazut, cat mai multe vegetale si cocos. Daca nu ai timp sa-ti pregatesti mesele, iti va fi greu sa tii aceasta dieta, care, de altfel, este destul de restrictiva, conform elle.ro. De aceea, trebuie sa fii destul de motivata ca sa tii dieta.

Comentarii: