LIFESTYLE NUTRITIE

Cum reușește Anca Țurcașiu să-și mențină silueta la 51 de ani: Dieta la care a apelat artista ca mod de viață

tabu.ro

Dietă Anca Țurcașiu. Multe femei sunt curioase să știe ce face aceasta pentru a arăta atât de bine.

Anca Țurcașiu a dezvăluit ce anume i-a schimbat viața. În urmă cu 30 de ani, interpreta a devenit vegetariană și a reușit să își schimbe alimentația în totalitate.

“N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea. Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea.

CITEȘTE ȘI: Dieta care îți prelungește viața: Detoxifică organismul prin metoda unui profesor japonez

Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, pentru ProTV.

Aș vrea să mănânc carne dimineața până seara să văd diferența

“Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența. Nu se poate. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să fac sport și să dorm. A fost însă foarte greu să renunț la lactate. Părerile sunt împărțite oricum. La lactate am renunțat pentru că am avut o inflamație articulară, de care am scăpat după ce am renunțat la lactate. Întotdeauna merg către specialiști. De frici trebuie să ne eliberăm”, a mai spus Anca Țurcașiu.

Dieta Ancăi Țurcașiu: regim ovo-lacto-vegetarian

“Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă. E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață.

CITEȘTE ȘI: Dieta care te scapă de migrenă: Cazul unui american a devenit exemplu dat de cercetători

Aveam, la vremea respectivă, cam 25 de zile de turnee pe an și un coleg din trupă, a cărui soție suferea de cancer, primea din afară cărți de specialitate legate de alimentația corectă. Nu aveam ce face și le-am citit și eu. Cred că mi le-a trimis Dumnezeu, că nu le-am căutat eu… În turneu, la mare, aveam masa asigurată, așa că am stat de vorbă cu bucătarul și i-am zis că din acel moment nu vreau să primesc la masă carne”, a declarat artista în revista Viva.

Comentarii: