MODA

Cum să arăți cu 5 cm mai înaltă: Trucurile care îți pot fi de mare ajutor

Cum să arăți cu 5 cm mai înaltă: Trucurile care îți pot fi de mare ajutor. Multe femei trăiesc confortabil cu o înălțime sub 160 cm și nu-și fac deloc griji că nu par mai înalte. Dar totuși, destul de des apar întrebări despre stilul pentru doamnele mai scunde.

Cum să arăți cu 5 cm mai înaltă: Proporțiile hainelor pe verticală

Proporțiile corect selectate pot face minuni și pot adăuga vizual câțiva centimetri la înălțime. Este foarte important ca hainele să arate bine pe silueta ta, fără volume inutile pe părțile înguste. Cei care au o siluetă de tip „miniatură” ar trebui să acorde atenție fiecărei părți a vederii la locul ei, fără a depăși zona vizuală a figurii.

De exemplu, dacă o doamnă de înălțime medie își poate îngusta sau extinde vizual figura cu o eșarfă lungă, atunci o astfel de tehnică este contraindicată pentru femeile mici. Nimic nu ar trebui să atârne până la genunchi, picioarele par scurte.

CITEȘTE ȘI: Fructele care îți pot proteja hainele de molii: Ai nevoie doar de cojile lor

Cu aceeași abordare, o rochie scurtă deasupra genunchilor ar trebui să fie preferată unei rochii până la gleznă. Bineînțeles, tocurile pot face ca orice femeie scundă să pară mai înaltă. În general, orice doamnă cu statură mică știe despre efectul magic al tocurilor de 12 cm asupra înălțimii.

Fustele preferate ar trebui să fie lungi până la genunchi sau să îl acopere ușor.

Cum să arăți cu 5 cm mai înaltă: Imprimeu

Imprimeul preferat pentru doamnele scunde este de dimensiuni medii, iar cele mici sunt chiar mai bune. Se poate folosi un imprimeu de mărime medie, dar departe de față – de exemplu, pentru fuste.

Este de dorit ca lungimea rochiilor să fie aceeași cu cea a fustelor – până la genunchi. Dacă silueta o permite, croiala rochiei trebuie să fie suficient de strâmtă.

Dacă aveți un stomac și șolduri proeminente, alegeți croieli mai lejere ale rochiilor, dar fără lățimi inutile. În hainele cu un imprimeu mare și contrastant, o femeie scundă se va pierde pur și simplu și va deveni vizual și mai scundă – pentru că atenția va fi atrasă de haine.

Rochiile de culori solide cu lungimea potrivită sunt cea mai profitabilă opțiune pentru doamnele scunde. Părțile de sus și de jos de aceeași culoare adaugă vizual câțiva centimetri de înălțime.

În cazul în care genunchii nu permit detectarea lor, preferați o lungime ușor sub genunchi.

Cum să arăți cu 5 cm mai înaltă: Îmbrăcămintea exterioară

Lungimea perfectă a îmbrăcămintei exterioare este chiar deasupra genunchiului. O mărime moderat supradimensionată pentru haină este acceptabilă, dar, în orice caz, croiala semi-fittedă vă adaugă puțină înălțime.

Lungimea medie („midi”) împreună cu „oversize” (mai largă) – pentru doamnele scunde este o opțiune riscantă pentru îmbrăcămintea exterioară. Un toc înalt va ajuta, plus părțile înguste expuse ale corpului: încheieturi, glezne, gât. Și ochii puternic machiați – scopul este ca privirea observatorului să se concentreze pe față, nu pe lungimea picioarelor.

Cum să arăți cu 5 cm mai înaltă: Pantaloni și blugi strâmți

Blugii skinny sunt deja destul de populari și rămân la marginea modei. Dar nu și pentru doamnele scunde. Atunci când părțile câștigătoare ale picioarelor sunt ascunse în blugi largi – atunci întreaga figură devine pătrată, joasă și masivă.

Din acest motiv, pantalonii și blugii strâmți sunt cei mai preferați pentru doamnele scunde. Cu o lățime adecvată în șolduri și genunchi, desigur.

La 45-50 de ani, ei nu se pot scufunda în șolduri, ci aleg modele plăcut de înguste, conturând delicat figura.

CITEȘTE ȘI: Resetează instantaneu câțiva ani: Cum poți obține un look tineresc cu ajutorul hainelor

Tocurile actuale pot lipsi cu desăvârșire, mai ales la o vârstă la care destul de multe femei nu mai poartă tocuri înalte. Atâta timp cât respectați proporțiile verticale, alegeți croiala și lățimea corectă a hainelor, atunci puteți renunța cu ușurință la tocuri și preferați pantofii la modă cu talpă plată și plată.

Regula pentru femeile scunde este următoarea: un fund mai scurt permite un toc de pantof mai mic. Dar cu o înălțime de 152 cm, ca și Kylie Minogue, și o rochie până la gleznă, este greu să te faci remarcat în mulțime fără tocuri. Doamnele scunde ar trebui să rămână totuși pe tocuri. Sau să poarte rochii mai scurte, recomandă actuano.com.

Comentarii: