LIFESTYLE

Dan Alexa rupe tăcerea! Ce spune presupusul amant al Anamariei Prodan despre relaţia dintre el şi care este adevărul

În urmă cu doi ani, tabloidele explodau după ce Ionel Ganea, fost fotbalist la naţională şi antrenor impresariat de Anamaria Prodan, arunca bomba: Prodanca are o relaţie extraconjugală cu un alt tehnician pe care îl reprezintă, Dan Alexa!

Ei au o relaţie mai intimă, se întâlnesc la chefuri, se întâlnesc în timpul liber, se vizitează…”, a fost declaraţia Ganezului care a incendiat Internetul.

Tabloidele au construit apoi din piese un adevărat puzzle: Anamaria Prodan nu a plecat după soţul ei la arabi pentru că s-ar fi despărţit şi îşi trăieşte fiecare viaţa cum vrea. Iar Dan Alexa ar fi divorţat de soţia cu care era încă din liceu şi cu care are două fete din cauza presupusului amantlâc!

Citeşte şi: Ce se întâmplă în organismul tău când TE DESPARȚI de cineva drag /STUDIU

Versiunea Prodancăi

O vreme, Anamaria Prodan a tăcut sau a fost reţinută în declaraţii. Ea, pe care lumea o ştia drept belicoasă şi „bărbată”, a avut o atitudine diametral opusă, ceea ce a alimentat zvonurile.

Apoi, după moartea mamei ei, Ana a ieşit la rampă şi a dezlegat misterul: nu a avut timp să pună la suflet faptul că lumea vorbea chiar despre divorţul ei pentru că prioritatea ei a fost cea care i-a dat viaţă.

Prodanca preferat să stea în România şi să petreacă împreună cu Ionela Prodan ultimele clipe, decât să stea cu soţul în străinătate. Nu a vrut să se afle despre suferinţa artistei, şi abia după ce mama ei nu a mai fost, a reacţionat. Şi-a consultat avocaţii în ceea ce-l priveşte pe Ganea.

N-am putut să-l dau în judecată pe Ganea pentru că a fost învăţat sau nu ştiu…cineva l-a sfătuit frumos. Nu a spus „are relaţii sexuale”, nu, a spus „are o relaţie mai apropiată, ei fac grătar pe ponton, petrec foarte mult timp împreună”. Ce poţi să faci? N-ai cum…Plus că în ţara asta nu te ajută legea foarte mult.”, a mărturisit Ana într-un interviu la România TV.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Alexa: „Eu ştiu ce relaţia am cu Ana!”

Şi în niciun caz nu e o relaţie amoroasă, a sărit, acum, şi presupusul amant al Prodancăi, care a mărturisit la Antena Stars că a avut chiar o discuţie cu Ganea.

M-a deranjat pentru că Ionel e un fost coleg de echipă, am vorbit cu el după ce a apărut ce a apărut, a spus că nu s-a referit la aşa ceva, deja răul era făcut.”, a explicat Dan Alexa care a avut, se pare, de suferit din cauza asta.

Fostul „războinic” al lui Dinamo şi Poli Timişoara era căsătorit atunci, dar ulterior a ajuns la divorţ. Izabela, fosta lui soţie, nu a vrut să spună niciodată public dacă şi vorbele lui Ganea au dus la ruptură.

Însă tabloidele au scris atunci că, la scurt timp, fosta soţie a lui Alexa a şters-o pe Anamaria din lista de Facebook şi a depus actele de divorţ.

De altfel, ziarele de scandal au continuat cu speculaţiile. Şi ar fi sugerat că triunghiul amoros a devenit… pătrat: şi Reghe ar trăi la rândul lui o poveste clandestină.

Comentarii: