LIFESTYLE

David Popovici, `dat de gol` pe Facebook! Gestul umanitar cu care marele campion nu s-a lăudat!

David Popovici e dublu campion mondial de natație la seniori, dar și dublu campion european la juniori. A reușit să câștige aurul cu ștafeta masculină de 4x1oo de metri liber și și-a adjudecat titlul european la 2oo de metri liber. În plus, și-a mai adăugat în salbă la europenele de natație de la Otopeni medalia de argint cu ștafeta de 4x1oo de metri liber mixt.

Însă între două curse către medalie, Popovici mai are timp și de gesturi caritabile. A aflat de cazul Raisei, o fetiță în vârstă de numai un an ce suferă de o maladie gravă, leucemie acută mieloidă, cancer în sânge şi măduvă osoasă, cu metastaze la ficat şi rinichi. Și i-a sărit în ajutor, scrie igj.ro.

Bogdan Cornoiu este cel care a făcut publică această campanie, anunțând că micuța se află în acest moment în Turcia, la o clinică de specialitate, anunță sportbull.ro.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

„Împreună pentru Raisa!!!

Raisa, este un puișor de om, de numai un anișor, din județul Gorj, care se luptă cu o boala cruntă, fiind depistată în urma cu ceva timp cu leucemie acută mieloida, cancer în sânge și măduvă osoasă cu metastaze la ficat și rinichi, o formă de cancer agresivă care a progresat groaznic de repede.

Are nevoie urgentă de transplant de măduvă care costă 80.000 euro, sumă mult prea mare pentru posibilitățile financiare ale părinților. La această sumă, se adaugă costurile pentru chimioterapie, sume care nu se cunosc încă.

În prezent Raisa se află la o clinică in Turcia, locul unde i s-au dat șanse la viață. Părinții sunt oameni simpli și orice ban contează pentru ei. Noi putem sa ajutăm, fie prin participarea la licitații fie prin donații individuale.

În acest sens, dublul campion mondial la nataţie şi simbolul sportului românesc, David Popovici, un om deosebit cu un caracter extraordinar, vine în ajutorul Raisei şi oferă un drapel naţional semnat de el după câştigarea celor două medalii de campion mondial”, se arată în postarea de pe Facebook a lui Bogdan Cornoiu.

Comentarii: