LIFESTYLE

Simona Halep, fabuloasă la Wimbledon! A treia semifinală din carieră pe iarba londoneză, românca spune că joacă cel mai bun tenis al ei

Simona Halep a câștigat astăzi partida cu Amanda Anisimova și s-a calificat în semifinalele Marelui Șlem britanic. Pentru a treia oară, o perfomanță remarcabilă pentru fostul lider mondial, care e însă văduvit de punctele prețioase pe care le-ar fi câștigat din cauza conflictului dintre WTA și organizatorii de la Wimbledon.

„Mă bucur că sunt din nou în semifinale, sunt dominată de emoţii. AM avut o adversară dificilă. A plesnit mingea pe final şi nu ştiam ce să fac. Picioarele m-au ajutat azi. La 0-40 am avut nevoie de serviciul meu. Serviciul 2 a fost mai lent. E bine că s-a terminat bine”, a spus Simona Halep, la finalul meciului, conform Eurosport.

CITEȘTE ȘI: Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

Mai mult, Simona Halep a dezvăluit că în acest moment e practic la apogeu. „Joc cel mai bun tenis al meu. Am avut probleme anul trecut, acum încerc să-mi recâştig încrederea. Stau bine la încredere. Fanii mi-au dat multă energie şi mă sprijină de fiecare dată. Vreau să le mulţumesc celor din tribune pentru că mă susţin întodeauna”, a mai spus Simona care e campioana de acum trei ani a turneului.

Super sportiva noastră o va întâlni în semifinala de mâine pe jucătoarea din Kazakhstan, Elena Rybakina, favorită numărul 17 a turneului, scrie sportbull.ro.  În sferturi, sportiva de 23 de ani a trecut de Ajla Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Comentarii: