LIFESTYLE

De asta mor femeile după el? Cristi Borcea, în cea mai emoționantă ipostază, Valentina Pelinel `l-a dat de gol`!

„Fertilitatea” lui Cristi Borcea este demult subiect de bancuri și meme-uri pe Internet. Iar recordul afaceristului este greu de egalat. La 51 de ani, e tatăl a 9 copii, făcuți cu 4 femei diferite. Cu ultima soție, Valentina Pelinel, Borcea are 3 copii: fetele gemene – Rania Maria (1 an și 10 luni), Indira Maria (1 an și 10 luni) – și băiatul, Milan (4 ani).

Ce este cu adevărat de invidiat la Cristi Borcea, pe lângă familia numeroasă, e că milionarul a reușit să facă în așa fel încât să nu existe dușmănii între fostele și actuala, prin prisma atitudinii lui față de toți copiii lui.

Dacă ceilalți sunt mai mari, Borcea mărturisea că cel mai greu îi este că pe fata și băiatul pe care-i are cu Alina nu-i poate avea tot timpul alături și îi vede mai greu din cauză că fosta s-a stabilit la Miami. Chiar dacă nu s-ar fi spus asta, Borcea este tatăl ideal, iar timpul liber îl petrece doar cu familia. L-a dat de gol Valentina Pelinel care l-a pozat fără ca el să știe, la o plimbare în mal.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

În poză, Borcea își ține de mână cele două fetițe, fiindu-i alături și băiețelul în vârstă de 4 ani, Milan. „Rania seamănă cu Cristi, dar are ochii mei. Indira seamănă cu mine, dar are ochii lui Cristi. Sunt total diferite.

După ce l-am avut pe Milan și eu îmi mai doream copii, el a zis: „Neapărat să îmi dea Dumnezeu o fată să semene cu tine. Vreau o Valentina mică! Să semene cu tine, dar, eventual, să fie mai tare ca tine. Să aibă ochii mei, care sunt albaștri!”.

Și uite că ne-a dat Dumnezeu chiar două. I-am zis: „Uite că tu ai cerut una ca mine, iar eu am primit una ca tine!”. Fix așa a ieșit. Mereu îmi zice: „Ea e Valentina mică! Dar are ochii albaștri, tu nu îi ai!”, a spus Valentina Pelinel, conform ego.ro.

 

 

 

 

Comentarii: