LIFESTYLE

De ce a divorțat Alexandra Stan: ”Era toxic!”

Alexandra Stan n-a dansat măritată decât o vară. După ce a făcut nuntă ”pe repede înainte”, vedeta și-a mai surprins încă o dată fanii. Cu un.. divorț, la fel de rapid ca și căsătoria.

Chiar dacă inițial n-a dat decât de înțeles că s-ar fi despărțit de Emanuel Necatu, Alexandra Stan a recunoscut în sfârșit că mariajul ei s-a încheiat.

Într-un interviu pentru „Teo Show”, cântăreața a spus de ce căsnicia nu a funcționat. „Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior.

Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. (…) Eu sunt genul de persoană care acceptă orice la început, dar știind că nu e bine, la un moment dat când simt că s-a depășit o limită pun stop și nu mai pot să mă întorc.”, a explicat artista.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Știam amândoi că nu e ok!”

Vedeta a mai spus și că a presimțit cumva că lucrurile nu or să meargă în direcția în care și-a dorit. ”Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok, ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții”, a povestit Alexandra Stan.

Care a mărturisit că ea și Emanuel Necatu au rămas în relații bune, după divorț. „Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie o să fiu acolo. Eu când iubesc chiar iubesc. Când ne-am despărțit, i-am zis că o să ajungă în presă.

Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii, ne-am mulțumit: băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție! Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să pierzi un om doar pentru că nu a fost să fie”, a mai adăugat Alexandra Stan.

 

 

Comentarii: