HOROSCOP

HOROSCOP 17 noiembrie 2021

Berbec Este posibil să fii martor la niște discuții legate de problemele personale ale cuiva. Păstrează-ți calmul și fii empatic, poate acea persoană chiar are nevoie de ajutorul tău, de un sfat sau, pur și simplu, de cineva dispus să asculte, căruia să îi poată împărtăși gândurile sale. Te vei simți chiar bine că ai procedat astfel, vei vedea că ideile tale vor fi ascultate și chiar vor remedia, într-o anumită măsură, situația respectivă.

Taur
Ai trecut printr-o perioadă marcată de multă agitație și stres însă acum este momentul să încerci să te eliberezi de toate sentimentele negative pe care le-ai acumulat. Acordă-ți timp de relaxare, de reîncărcare a bateriilor, petrece timp în natură, fă diverse activități distractive! Ziua de azi se anunță a fi una extrem de benefică, plină de satisfacții.

Gemeni
Devii din ce în ce mai ambițios în ceea ce privește planurile și dorințele tale, iar acest lucru este unul evident pentru toți cei de lângă tine. Reușești să echilibrezi orice situație dificilă care apare, iar abilitatea de a îmbina utilul cu plăcutul este o caracteristică deja cunoscută în ceea ce te privește. Continuă să faci acest lucru, te așteaptă numai lucruri frumoase!

Rac
Dacă până acum ai fost ceva mai rezervat în această privință, acum iei decizia de a spune lucrurilor pe nume. Îți exprimi cu mare lejeritate opiniile și nu accepți reguli sau afirmații înainte de a primi explicații plauzibile pentru acestea. Nu uita să zâmbești în continuare, succesul este în drum spre tine!

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

Leu
Acordă atenție intuiției și semnelor pe care universul pare că vrea să ți le transmită! Este foarte probabil ca acestea să reprezinte calea de urmat pe care ai tot căutat-o în ultimul timp. Se anunță o perioadă plină de răspunsuri și rezolvări pe toate planurile, deci nu ezita să te bucuri și să profiți din plin de toate acestea!

Fecioară
Ești implicat în câteva discuții mai aprinse, dar vei reuși să faci față situațiilor și să îți expui punctul de vedere într-o manieră calmă, explicită, care va conduce spre soluționarea problemei. Adopți o atitudine mai fermă în ceea ce privește exprimarea sentimentelor și nevoilor proprii, iar acest lucru îți va crea contexte favorabile și va atrage după sine numai aprecieri.

Balanță
Urmează o perioadă plină de surprize și bucurii. Încep să se anime considerabil atât activitatea profesională, cât și cea de acasă. Mobilizează-te, organizează-ți timpul cu atenție, căci este posibil ca oboseala să își spună cuvântul! Profită din plin de oportunitățile care ți se ivesc și ascultă-ți instinctul!

Scorpion
Există posibilitatea unor schimbări în ceea ce privește anturajul, fie renunți sau refaci vechi legături cu diverse persoane, fie, dimpotrivă, îți îndrepți atenția către legarea de prietenii noi. Perioada care urmează este una plină, presărată cu evenimente frumoase din care, cu siguranță, vei avea numai de învățat.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Este timpul să te concentrezi la maximum asupra planurilor personale. Contextul este unul extrem de favorabil, continuă să visezi și să ai încredere în realizarea dorințelor tale! Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte, fie în interes de serviciu, fie alături de prieteni la fel de dornici de plimbare. Afișezi o doză considerabilă de entuziasm și ai toate motivele să fii așa.

Capricorn
E o zi plină de schimbări, una destul de interesantă și care te menține în continuă mișcare. Ai gânduri mari cu privire la punerea în aplicare a proiectelor la care ai lucrat în ultima vreme și te străduiești să te documentezi cât mai bine posibil pentru a le demara într-o manieră eficientă. Ai parte de satisfacții și reușite pe toate planurile, deci nu ai decât motive de bucurie.

Vărsător
Ai o dilemă cu privire la o problemă care ți-a fost împărtășită, mai exact, legată de modalitățile de soluționare a acesteia. Dai dovadă însă în același timp de inspirație – ai nenumărate idei pe care ți-ai dori să le concretizezi, dar ți-ai propus să nu te grăbești, ci să analizezi în detaliu toate oportunitățile pe care le ai, pentru a lua cele mai bune decizii.

Pești
Poate este timpul să îți gestionezi cumva lucrurile, să îți stabilești prioritățile și să nu mai acorzi atât de mult timp aspectelor care nu merită atenția ta, cel puțin nu în acest moment. Ești tentat să te implici în mai multe lucruri deodată, din dorința de a realiza cât mai mult, dar nu este o idee tocmai bună, pentru că îți pierzi concentrarea și pierzi din vedere detalii.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: