NUTRITIE SANATATE

De ce este recomandat ca bărbații să bea suc de ananas

De ce este recomandat ca bărbații să bea suc de ananas. Ananasul este un fruct citric îndrăgit. Nu numai datorită dulceții și gustului său plăcut, ci și datorită beneficiilor pe care le aduce organismului.

Pierdeți în greutate cu ananas

Fructul este bogat în vitamine și minerale, inclusiv sodiu, potasiu, magneziu, fier, fosfor și bromelaină. Aceasta din urmă ajută la descompunerea proteinelor, ceea ce înseamnă că atunci când bei suc de ananas , pierzi în greutate. Datorită complexului de enzime unice care alcătuiesc bromelaina, organismul scapă și de umflături.

Amintiți-vă doar că atât pierderea în greutate, cât și scăparea de umflături se vor întâmpla doar cu condiția să nu dublați norma zilnică de calorii consumate. A bea suc de ananas, a mânca orice și a pierde în greutate nu va funcționa.

CITEȘTE ȘI: Ananasul, un adevărat medicament pentru ficat. Cum te scapă de toxine

Apropo, sucul de ananas conține puține calorii, puteți încerca o dietă cu ananas sau organiza o zi de descărcare cu suc de ananas.

Ananasul ajută libidoul masculin

Ananasul este deosebit de util pentru bărbați, deoarece afectează activitatea sistemului lor reproducător, precum și libidoul și potența. Există o mulțime de cercetări pe acest subiect pe tot internetul. Desigur, a vedea în ananas atât medicamentele, cât și recomandările medicului ar fi o prostie, dar de ce să nu începeți să luați suc natural de ananas dacă apar „primele probleme” cu libidoul masculin!

Datorită consumului regulat de suc de ananas, pot fi corectate modificările minore ale fondului hormonal la bărbați. Celuloza și sucul de fructe ajută la activarea sintezei hormonului sexual masculin testosteron, care este necesar pentru potență și libido. Când testosteronul este normal, un bărbat devine un adevărat atlet sexual.

Pentru a preveni infertilitatea masculină

Dacă nu există copii în familie, iar femeia nu are nimic de-a face cu această stare de lucruri, poate că motivul este infertilitatea masculină, care apare uneori din cauza defecțiunilor din sistemul endocrin.

Deoarece ananasul este bogat în acid folic, care contribuie la producerea de către organism a hormonului estradiol, responsabil pentru calitatea spermei masculine, se recomandă ca toți bărbații care visează la progenitură să-l bea. Ananasul crește mobilitatea spermatozoizilor, în timp ce cu cantități insuficiente de hormon estradiol, activitatea lor este practic zero.

Un pahar de suc în loc de un sedativ

Ananasul ajută și cu stresul. Dacă sistemul nervos central este complet zguduit, este necesar să urmați un curs cu vitamine B, iar acestea sunt foarte bogate în acest fruct. Prin urmare, pentru a nu vă supăra pe alții din cauza problemelor la locul de muncă și în viața personală, beți suc de ananas, care este, de asemenea, util pentru imunitatea redusă.

Potrivit unui expert nutriționist, orice dietă cu reducerea caloriilor este primul pas către o calitate mai bună a vieții la vârsta de peste 35 de ani.

Sfaturi de la un expert

Reducerea aportului caloric zilnic și micul deficit caloric în timpul zilei este o practică pozitivă care are un efect benefic asupra organismului fiecărei persoane, – spune expertul Nataliya Sevastianova – și dacă utilizarea ananasului va fi unul dintre pașii spre reducerea aportului caloric de alimente în timpul zilei , atunci da, sucul de ananas poate fi considerat un produs care are un efect benefic asupra forței și activității întregului organism, relatează actualno.com.

CITEȘTE ȘI: Specialiştii recomandă ananasul: Doar două felii pe zi fac minuni în organism

Dar este important să înțelegeți că nu puteți bea un suc, desigur, din cauza cantității mai mari de fructoză conținută în acesta, deci este mai bine să treceți la băuturi cu pulpă, într-o structură asemănătoare unui smoothie.

Comentarii: