LIFESTYLE

De ce nu se mărită Andreea Marin cu iubitul mai tânăr? Vedeta recunoaște adevăratul motiv

Andreea Marin și diplomatul Adrian Brâncoveanu au o relație solidă, stabilă, de câțiva ani. Mai întâi a fost discret, apoi totul a devenit public, asumat.

Nu le-a păsat de cârcotașii care au strâmbat din nas că fostul consul este mai tânăr decât ”zână” cu vreo 1O ani. Andreea și Adrian și-au construit povestea pas cu pas și cu sinceritate, pentru vedeta tv n-a făcut un secret din faptul că n-a fost dragoste la prima vedere în cazul actualului partener. Dar lucrurile au curs firesc, l-a întâlnit când aveau cea mai mare nevoie unul de celălalt.

S-a speculat așadar de multe ori că Andreea Marin și tânărul ei iubit s-au logodit. Ba că a fost cerută și a acceptat inelul, ba că frumoasa prezentatoare ar fi însărcinată, însă au fost doar povești ambalate, bazate pe zvonuri și nimic altceva.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

”Nu trăim după normele impuse de alții!”

Și chiar dacă și-a obișnuit publicul să nu dezvăluie chiar tot din intimitatea ei, Andreea a lămurit și problema mult-așteptatului mariaj.

„Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care să se întâmple altfel”, a dezvăluit Andreea Marin, pentru impact.ro.

Ar fi fost al patrulea pentru divă, care a mai fost măritată de trei ori: în tinerețe, cu un avocat, apoi cu Ștefan Bănică Junior cu care are și o fată, și ultima dată, cu Tuncay Ozturk, un tânăr fizioterapeut turc, despre care spune de fiecare dată că a fost o greșeală imensă.

 

 

Comentarii: