LIFESTYLE

Andreea Bălan va lua foc! Ce a putut să spună Viviana Sposub despre fetele cântăreței

Viviana Sposub și George Burcea sunt din nou un cuplu în trend. Iar lumea le vânează actorului și vedetei tv orice pas. Sunt în centrul atenției și pentru că își expun relația și vor să știe toată lumea cât de mult se iubesc.

Dar ce ar fi fost povestea lor dacă nu ar fi intervenit în peisaj și fosta soție a lui Burcea, Andreea Bălan? Cu siguranță povestea este mult mai picantă, așadar la o sesiune Q&A pe Instagram, Viviana Sposub a fost întrebară cât de mult e afectată relația ei cu George din cauza încă nevestei lui în acte.

”Hai că am ales și o întrebare mai sensibilă pentru că se tot perindă astfel de curiozități în această secțiune. E destul de dificil, recunosc, nu o să mă mai ascund după deget. Nu voi intra în detalii deocamdată, dar tot ce pot să zic este că relația dintre mine și George este una foarte puternică, indestructibilă și consider că merită orice sacrificiu.

Nu știam că viața mea va fi așa, dar asta e farmecul. Te îndrăgostești atunci când te aștepți mai puțin și de o persoană poate la care nu te-ai fi gândit, dar în final contează să fii fericit”, a spus Viviana pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Avertisment către părinţi: La ce vârstă pot avea copiii smartphone şi conturi pe Facebook, Twitter sau Instagram

A trecut testul cel mai greu

Cum ”a luat” practic un bărbat cu obligații, Viviana Sposub e cea care trebuie să se adapteze situației. În sensul în care de vreo două luni, în weekend, la ei în casă vin și stau cele două fete ale lui Burcea și ale Andreei.

”Pe Ella și pe Clara le-am cunoscut acum jumătate de an, face to face, dar obișnuiam să mai vorbesc cu ele pe video și a fost o întâlnire foarte emoționantă, a decurs extraordinar. Ne înțelegem de minune și în fiecare weekend, în care fetele sunt la noi, încercăm eu și George pe cât posibil să profităm de fiecare secundă. Să ne jucăm, să dansăm, să ne distrăm, să facem băiță, să facem tot felul de activități.

Apropo, fetele îmi spun Vavi și chiar e un sentiment extraordinar, nu m-as fi gîndit asa cum ziceam, ca voi avea o relație în care partenerul meu are copii, dar iată că s-a întâmplat și că e un lucru minunat în viața mea. Mă bucură tot ce se întâmplă”, a mai spus Viviana Sposub.

 

 

 

Comentarii: