HOROSCOP

HOROSCOP 4 noiembrie 2021

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Calitățile tale de lider vor fi recunoscute şi apreciate la locul de muncă, laşi o impresie bună încă de la prima întâlnire de afaceri. Ţine-o tot aşa! Ai discuții mai tensionate cu cei din familie despre niște proprietăți și vrei să îți impui punctul de vedere, dar ai impresia că nu te ascultă nimeni. Lasă lucrurile să se așeze, iar soluțiile vor veni, dar doar dacă ai răbdare.

Taur
Ai nevoie de mai multă organizare şi ordine în agenda personală, este posibil ca unele planuri care nu sunt atât de importante pentru tine sa fie anulate sau amânate. N-ar fi rău să îţi dedici mai mult timp relațiilor de familie sau personale, unii oameni dragi ţie se pot simţi neglijaţi.

Gemeni
Un aparat electrocasnic, un gadget sau maşina îţi va da azi câteva bătăi de cap minore. Poate că frigiderul nu va mai vrea să înghețe, poate o aplicație pe care o foloseşti mai des îţi va bloca telefonul sau poate că maşina îţi va cere să-i ridici puţin capota. Cu inteligenţa ta nativă, vei rezolva totul rapid şi de unul singur, fără să te coste absolut nimic.

Rac
Ești o fire generoasă şi empatică, simţi că este de datoria ta să ajuţi oamenii din jurul tău care au nevoie de ajutor. Acțiunile pe care le vei avea astăzi vor fi răsplătite în cel mai scurt timp, iar asta te va impresiona profund. Ai o sensibilitate aparte de invidiat. Este posibil să pleci într-o delegație scurtă, ai ocazia să cunoști oameni noi de la care poți învăța multe.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Leu
Mulţi dintre cei dragi ţie se află de mult purtaţi de soartă prin ţări străine, iar de unii dintre ei nu ai mai auzit nimic de multă vreme. Astăzi însă lucrurile se vor schimba. O veste bună din partea cuiva drag îţi va însenina ziua, iar tu, la rândul tău, îi vei face fericiţi pe toţi cei cărora le-o vei spune. La serviciu, ai nevoie de instruire în domeniul în care lucrezi pentru a putea avansa.

Fecioară
Nehotărârea ta proverbială îţi dă bătăi de cap şi astăzi. Flirtezi de mult cu persoana care îţi place, dar încă nu te hotărăşti să treci la lucruri mai serioase. Dacă nu eşti în stare să faci tu primul pas, cel puţin dă-i clar de înţeles că vrei să fiţi împreună, ca să ştie la ce să se aştepte. În caz contrar, te vei alege doar cu încă nişte regrete şi nu sunt chiar sigur că îţi doreşti asta.

Balanță
Balanţele nu fac nici măcar un pas lateral fără să-şi facă cele mai mici şi amănunţite calcule, dar te-ai gândit că asta i-ar putea scoate din minți pe cei din jurul tău? Adică, pe bune, tu chiar crezi că totul poate fi prevăzut în viaţa asta? Încearcă azi, măcar pentru o oră, să laşi lucrurile în voia lor şi s-ar putea să constaţi că vei câştiga ceva ce nici măcar nu visai.

Scorpion
Ţi-ai pus de multe ori întrebarea asta, dar azi, mai mult ca oricând, ai vrea să afli răspunsul. Te-a invitat în oraș și, pentru că deja sar multe scântei când vă apropiaţi unul de altul, astăzi e posibil să se aprindă flacăra cea mare. Ai vrea să ştii dacă şi de data asta se va stinge ca în celelalte cazuri, iar noi îţi spunem pe șleau: s-ar putea să nu! Dar eşti pregătit pentru asta?

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Ai avut în ultima vreme cam mulţi oameni falşi în jurul tău, iar asta te ţine în gardă şi te face suspicios la orice propunere, chiar şi când vine din partea celor apropiaţi ţie. Ştiu, e greu să mai ai încredere în oameni, dar nu uita că e mai bine să regreți experienţele pe care le-ai avut decât oportunităţile ratate. Adu-ţi aminte că azi e prima zi din restul vieţii tale!

Capricorn
Problemele de la serviciu par că nu se mai termină: şeful ţipă, subalternii sunt cam tupeişti, iar rezultatele întârzie din nou să apară. Nu e prima dată când treci prin asta, iar vestea proastă e că nu e nici ultima. Vestea bună e că de data asta există o oportunitate pentru tine: un post mai bun în cadrul altui departament sau un job la o altă firmă. Aplică repede, e şansa ta şi nu trebuie să o irosești!

Vărsător
Afecţiunea minoră care te sâcâie de atâta vreme va începe, în sfârşit, sa dea semne de vindecare. Nu o simţeai decât atunci când îţi mai dădea câte o mică durere, dar tocmai asta te-a făcut să amâni tratamentul, iar abia acum îţi dai seama cât de bine ar fi fost să iei totul în serios mai din timp. Nu face cumva greșeala să întrerupi terapia!

Pești
Astăzi, vei afla în sfârşit data la care ai fost programat să semnezi un contract pe care îl aşteptai de mai mult timp. Poate o vânzare-cumpărare, un contract de muncă, o închiriere sau o colaborare. Tot ce ai de făcut este să revezi condiţiile şi să te asiguri că sunt în avantajul tău, aşa cum ţi-ai propus. Nu neglija detaliile şi nu ezita să apelezi la serviciile unui consultant de specialitate!

 

 

 

 

 

 

Comentarii: