LIFESTYLE

De la depresie la furie! Vica Blochina, disperată că fiul ei s-a mutat la Pițurcă și nu-l mai poate controla: `Îmi vine să-i dau block!`

Când i s-a mutat băiatul de acasă, în urmă cu doi ani, Vica Blochina a trecut prin clipe teribile. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă s-a trezit că fiul ei adolescent vrea să locuiască acum cu tatăl lui, iar ea s-a întrebat dacă nu cumva a eșuat ca mamă. Și a intrat în depresie.

Acum, Vica experimentează altă sentimente. Acelea de frustrare, fiindcă fiul ei a crescut, are personalitate și nici nu mai este lângă ea. „Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui.”, a mărturisit Vica la WOWnews.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea. Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo”, a declarat Vica Blochina.

 

 

 

Comentarii: