HOROSCOP

HOROSCOP 16 martie 2023

Berbec Astăzi vei avea parte de o zi bună pe toate planurile. Vei savura alături de cei dragi o veste bună primită recent de la job și îți vei petrece ziua relaxându-te pe deplin. Mai mult, relația ta de cuplu are toate șansele să treacă la un alt nivel. Nu e exclus să vină vorba despre căsătorie sau despre mărirea familiei.

Taur
E prima zi de weekend și ai multă energie, poate chiar prea multă dacă-ți vei întreba apropiații. Ai o stare de spirit excelentă și un chef de glume pe măsură. Atenție însă, fiindcă nu toate vor fi gustate pe deplin și riști să intri în conflict cu o persoană apropiată. Din fericire, spre seară lucrurile se vor regla de la sine, fiindcă te va învinge oboseala.

Gemeni
Vei petrece o zi excelentă alături de persoana iubită, iar asta te va face să visezi frumos. Chiar dacă până acum nu te-ai gândit serios la viitor, a venit momentul să o faci. Dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, azi s-ar putea petrece o minune, așa că fii cu ochii-n patru, nu se știe de unde sare iepurele. Cine știe, poate de ziua ta, care se apropie, vei petrece în doi!

Rac
Chiar dacă în ultima vreme ți-ai petrecut timpul tu cu tine și cu gândurile proprii, azi vei avea chef de socializare. Drept urmare, îți vei suna prietenii și chiar cunoștințe cu care nu ai mai vorbit de mult… Asta nu doar că te va face să te simți bine, dar vei învinge și începutul de depresie care își arăta colții în ultima vreme. Spre seară, vei avea companie.

Leu
Frământările care nu te-au lăsat să dormi nopți în șir își vor găsi rezolvarea astăzi. Totul e să-ți accepți problemele și problemele se vor rezolva de la sine. Un prim pas spre asta este comunicarea cu cei din jur și în special cu perechea ta. Spune ce te nemulțumește, cei din jur nu pot ghici cu ce te confrunți dacă tu continui să te închizi în tine!

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Fecioară
Asrele îți sunt favorabile azi, așa că a venit momentul să depășești conul de umbră în care te afli de ceva vreme. Ai energie pozitivă și ești gata pentru un nou început. Apelează la prieteni, dar și la partenerul tău de viață, sfaturile lor te vor ajuta să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Vei vedea astfel că viitorul nu e deloc negru și că ai toate șansele să reușești ce ți-ai propus.

Balanță
Din punct de vedere financiar, iese soarele pe strada ta. Fie vei primi o mărire de salariu, fie cineva îți va returna o datorie, cert e că, foarte curând, situația ta materială se va schimba. Mai mult, inteligența și imaginația îți vor deschide noi perspective și nu e exclus să-ți schimbi chiar traseul profesional. Mai mult, vei beneficia de toată susținerea din partea celor dragi.

Scorpion
Astăzi vei avea o zi agitată, însă în sens pozitiv. Vei primi vești bune de la prieteni, iar asta își va da încredere că poți să-ți rezolvi o situație delicată în care te-ai implicat gratuit. Facerea de bine cu dinadinsul nu-ți aduce întotdeauna aprecieri, așadar abține-te să faci judecăți de valoare sau să dai sfaturi nesolicitate. Totuși, sinceritatea te va ajuta azi în relația de cuplu, așadar vei petrece o seară romantică alături de jumătatea ta.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Săgetător
Te-ai implicat în prea multe proiecte și acum ambiția de a le rezolva pe toate deodată s-ar putea să se întoarcă împotriva ta. A venit momentul să o lași mai moale și să le rezolvi pe rând, chiar dacă ți se pare imposibil. Conservă-ți energia măcar în weekend! Dă-ți timp să te bucuri de primăvară și de cei dragi. concentrează-ți atenția mai mult asupra ta!

Capricorn
Astăzi vor apărea mai multe oportunități de a-ți rezolva problemele. Totul e să ai răbdare și să nu-ți pierzi cumpătul, fiindcă ieșirile nervoase nu te vor ajuta să le rezolvi mai repede, ci dimpotrivă. Concentrează-te, adună-ți ideile și nu te teme să-ți verbalizezi sentimentele. Comunicarea te va ajuta să depășești momentele dificile. Totul e să nu-ți stresezi partenerul de viață sau părinții cu insistența ta…

Vărsător
A venit timpul să te maturizezi, să-ți asumi răspunderea în privința deciziilor tale, atât în plan profesional, cât și personal. Chiar dacă ți se pare dificil, rezultatele nu vor întârzia să apară. La job, nu te teme să accepți proiecte noi, chiar dacă te sperie începuturile. Iar în ceea ce privește viața amoroasă, ai nevoie și acolo de un angajament serios. Persoana iubită n-o să aștepte la nesfârșit să te decizi…

Pești
Astăzi vei avea o zi bună pe plan personal, însă n-ar strica să-ți înfrânezi puțin entuziasmul în privința cheltuielilor. Dacă nu mai mergi la mall la shopping, asta nu înseamnă că trebuie să-ți golești cardurile făcând cumpărături online. Un psiholog ți-ar spune că această apetență pentru cumpărături ascunde o frustrare, așadar ar fi bine să te analizezi puțin și să vezi ce te supără, de fapt. Poate a venit momentul să te gândești la o vacanță în doi…

 

 

 

 

 

Comentarii: