LIFESTYLE

Antonia, dezvăluiri fără perdea! Vedeta spune tot ceea ce face în dormitor cu Velea, declarațiile ei sunt cu adevărat șocante!

Nu șocante în sensul în care cuplul Antonia și Alex Velea face ceea ce a lăsat Domnul să facă un bărbat și o femeie între așternuturi.  Declarațiile frumoasei cântărețe sunt șocante fiindcă nimeni nu se aștepta ca vedeta, mamă a trei copii, nevastă și artistă, să spună totul pe șleau, fără ocolișuri. Iar pe pudibonzi asta îi va scandaliza cu siguranță.

„Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe.”, a povestit Antonia, conform Click.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

Superba artistă nu s-a oprit însă aici. Și a dat detalii dintre cele foarte intime. ”Da, de animal (n.red. – scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a recunoscut Antonia. Și tot aici a recunoscut și când a stat cel mai mult abstinentă.

”Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex.”, a mai spus Antonia, conform click.ro. Și a adăugat cireașa de pe tort:

„Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a mai adăugat cântăreața.

 

 

Comentarii: