LIFESTYLE

De la paleta de tenis, la paleta de… culori! Ea e sportiva care a luat cursuri de machiaj

Adina Diaconu, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din noua generație, a lăsat paleta și sala de antrenament și s-a relaxat la o ședință de machiaj profesional. Laura Atanasoaie, make-up artist, a învățat-o pe frumoasa sportivă trucuri și secrete din arta machiajului.

„A fost o zi specială pentru mine pe care am petrecut-o nu în sală, ci în studio unde m-am simțit foarte bine. Am învățat tehnici noi, mici secrete care mă vor ajuta de acum înainte și sunt foarte bucuroasă de rezultatul obținut.

Am dorit să învăț cum să folosesc tușul și am vrut să învăț tehnica machiajului ochilor”, mărturisește Adina, care i-a lăsat o impresie bună ”profesoarei”.

„E foarte plăcut ca sportivii să îmi treacă pragul academiei. Adina s-a descurcat excelent, a fost receptivă, am trasat o linie de eyeliner împreună, e foarte pricepută”, spune make-up artistul Laura Atanasoaie.

Pe cât este de talentată la tenis de masă, pe atât este și de frumoasă! Pentru că petrece foarte mult timp în sala de antrenament, Adina se machiază discret.

„Încerc să am tot timpul un look natural, atunci când mă machiez prefer să o fac cât mai bine și profesionist”, recunoaște Adina.

CITEȘTE ȘI: Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

În viitor, vrea să își deschidă un salon

Când era mică, sportiva avea o dorință și speră ca într-o zi aceasta să devină realitate. „Voiam să am salonul meu de înfrumusețare. Apoi am ales sportul, dar de ce nu în viitor pot să îmi deschid propriul meu salon”, povestește Adina Diaconu.

Pe plan profesional, pentru tânăra sportivă urmează o perioadă de foc. În iulie va participa cu naționala feminină la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar în septembrie vine la Cluj la Campionatele Europene. Atât pentru Tokyo, cât și pentru Cluj, Adina și-a trasat obiective! Vrea medalii!

„Ne dorim enorm o medalie olimpică, este singura care ne lipsește din palmares”, anunță sportiva,  care dacă se va întoarce din Japonia cu medalie, știe cum va sărbători. Vrea să le aducă pe fetele din lot la o ședință de machiaj.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: