LIFESTYLE

Andreea Marin despre Ștefan Bănică: ”El este doar tatăl copilului meu și atât!”

Ce se ascunde oare în spatele unei declarații elegante, dar extrem de tranșantă? Când după o căsnicie de 7 ani, Ștefan Bănică și Andreea Marin au decis să divorțeze și au făcut anunțul pe Facebook, după o vacanță, show-bizz-ul a luat foc.

S-au spus povești nenumărate, cum că Bănică ar fi fost violent cu mama fetei lui, lucru confirmat parțial de ”zână” în sensul în care vedeta tv a vorbit la un moment dat despre un anume fel de violență, cea verbală.

Apoi s-a scris că artistul ar fi călcat strâmb în timpul mariajului, chiar cu actuala soție, o versiune mai tânără a Andreei, speculau atunci tabloidele.

Amândoi și-au refăcut între timp viețile, au drumuri separate și se pare că au păstrat o relație doar de dragul Violetei, superba lor fiică.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

”Nu exista nicio atracție pentru mine!”

Au fost și multe discuții pe seama faptului că Andreea Marin l-ar fi ales pe Ștefan Bănică și pentru faptul că acesta este cine este. Dar zâna a ținut să precizeze recent, într-un interviu pentru Mădălin Ionescu, cum au stat lucrurile cu adevărat.

“Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc.”, a mai spus celebra prezentatoare tv.

Întrebată dacă îl consideră pe fostul ei soț un băiat de casă, Andreea Marin a evitat să intre în detalii. “N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine.”, a adăugat Andreea.

 

 

 

Comentarii: