HOROSCOP

HOROSCOP 7 mai 2021

BERBEC Te vei certa cu toți cei din jurul tău și vei avea, în permanență, impresia că toată lumea are ceva cu tine. Nu vei reuși să te aduni și vei simți că totul este cu susul în jos. Ai mare grijă la ceea ce faci și spui astăzi! Încearcă să fii cât mai calm pentru a trece cu bine peste părțile negative ale acestei zile. Nu te impacienta. Totul are un final pozitiv.

TAUR
Ziua ta va fi una monotonă, iar tu vei fi extrem de fericit din acest motiv. Exact așa cum ți-a fost în ultimele zile îți va fi și astăzi, și deja știi cum să gestionezi toate lucrurile și la ce să te aștepți de la cei din jurul tău. Ai totuși mare grijă la oamenii noi care apar în viața ta azi. Te-ar putea dezamăgi și te-ar durea extrem de mult acest lucru.

GEMENI
Ai pus destul de multe kilograme în plus în ultimul timp, iar acest lucru îți dă mari bătăi de cap. Ajungi să nu te mai simți bine în pielea ta, iar asta te dărâmă psihic. Încearcă să ai mai mare grijă la tot ceea ce mănânci, pentru a ajunge din nou la proporțiile dorite. Doar așa vei ajunge să te simți din nou bine.

RAC
Ai nevoie de o mică pauză și de aceea ar fi indicat să îți iei, cât mai repede, un scurt concediu, pentru a te putea relaxa exact așa cum îți dorești. Nu amâna, sub nicio formă, acest moment deoarece poți aduna prea mult stres de care nu vei mai putea scăpa ușor.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de FOC. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de PĂMÂNT. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

LEU
Fă exact ceea ce îți dorești și nu mai ține cont, absolut niciun moment, de ceea ce spun cei din jurul tău. Aceștia nu vor ști niciodată exact ce simți tu și de aceea nu ai certitudinea că ceea ce spun ei este cel mai bine. Cel mai sigur este să ai încredere doar în tine și în deciziile tale. Doar așa vei putea lua deciziile corecte și te vei putea bucura de rezultate.

FECIOARĂ
Este o zi în care, deși nu ai planificate foarte multe lucruri, încerci să își găsești extrem de multe lucruri de făcut, astfel încât să ai o zi activă și să profiți de fiecare minut care îți este pus la dispoziție. Este bine să nu neglijezi odihna și micile momente de relaxare, deoarece te poți epuiza.

BALANȚĂ
Tot ce ai crezut până acum că este corect pare că a trecut în altă tabără. Ți-ai schimbat brusc principiile și valorile din cauza unei persoane care a încercat să te schimbe și se pare că a și reușit. Ai mare grijă la ceea ce faci, deoarece mai târziu îți va părea foarte rău și vei regreta toate schimbările!

SCORPION
Oferă-le mai multă atenție celor din jurul tău și nu te mai pune mereu doar pe tine pe primul loc. Acest lucru te va ajuta să devii mult mai apreciat de cei din jurul tău, deoarece doar așa vor realiza cât de importanți sunt pentru tine. Ai nevoie de acești oameni prin preajma ta și de aceea trebuie să ai mare grijă de ei.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de AER. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de APĂ. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

SĂGETĂTOR
Astăzi, vei avea parte de o zi mai mult decât excelentă, iar totul li se datorează oamenilor minunați de care ești înconjurat. Ai știut, de-a lungul timpului, să îi ții aproape pe toți cei care ți-au făcut zilele mai frumoase, iar astăzi îți dai seama cât de norocos ești.

CAPRICORN
Ai nevoie să te reinventezi deoarece, de ceva vreme, te-ai cam plictisit de viața ta pe care o consideri extrem de plictisitoare. Fă ceea ce te face să simți că trăiești și nu mai lăsa nicio zi să treacă fără să faci măcar un lucru care te face să te simți bine. Doar așa vei ajunge să te simți din nou bine, să ai mai mult chef de viață.

VĂRSĂTOR
Ai mare grijă la starea ta de sănătate deoarece ești extrem de predispus la răceli. Ar trebui să fii mereu atent la cum te îmbraci, la ce mănânci, dar și la ce bei. Imunitatea ta este scăzută, iar din acest motiv poți avea de suferit. Cu cât vei fi mai precaut, cu atât șansele ca o răceală să îți strice următoarele zile sunt mai mici. Ai mare grijă de tine!

PEȘTI
Ai nevoie de o pauză de la job deoarece ai avut parte doar de bătăi de cap în ultimul timp. Ai avut parte de câteva săptămâni pline de proiecte și nu ai mai avut timp de nimic. Ți-ai ignorat partenerul, te-ai ignorat pe tine, iar cei din jurul tău chiar ți-au reproșat că nu mai ești ca înainte.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: