LIFESTYLE

De trei luni, hotelul este casa Mariei Holbură!

Maria Holbură, prima gimnastă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a început gimnastica la 5 ani, iar de la 12 a plecat de acasă. Timp de 8 ani, sportiva și-a împărțit viața între Deva, Izvorani și Lia Manoliu, acolo unde a fost pe rând cu loturile de gimnastică de junioare și de senioare.

De trei luni Maria se află cu lotul de senioare la București unde se antrenează alături de Larisa Iordache. Fata locuiește la hotel și și-a adus cu ea obiectele la care ține cel mai mult.

„Este destul de greu să fiu plecată de mică de acasă, dar m-am obișnuit. Mai am puțin și fac 8 ani de când am plecat de la ai mei, nu mai e ceva nou pentru mine”, recunoaște gimnasta care va reprezenta România la Tokyo.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Fluturi pe draperii și un dulap nou

Pentru a se simți confortabil în camera care îi este casă de 90 de zile, Maria și-a decorat draperiile cu fluturi și recunoaște că în curând va avea nevoie de un dulap nou.

„Mi-ar mai trebui un dulap pentru că deja nu îmi mai ajunge spațiul. Îmi mai trebuie pentru haine. Mi-am luat cam tot ce mi-ar fi trebuit să mă simt ca și la mine acasă”, mărturisește Maria.

Pasionată de cercei, brățări și lănțișoare, fata și-a adus cu ea o adevărată colecție de bijuterie. „Le iau cu mine peste tot, nu plec fără ele! Când mai ies în oraș îmi place să port brățări și lănțișoare. A fost o perioadă când aveam trei găuri în ureche, dar din cauză că cerceii mă deranjau la antrenamente, am renunțat”, spune sportiva.

Deși preferă un look natural, Maria nu duce lipsă de produse de machiaj. „Nu le folosesc tot timpul, doar la concursuri îmi place să am culoare pe pleoape”, povestește gimnasta din ca cărei cameră nu lipsesc nici obiectele religioase.

„Cărticelele acestea două, iconița și mirurile le iau cu mine peste tot inclusiv la concursuri. Înainte de concurs îmi pun tot timpul la costum o cruciuliță”, povestește Maria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: