LIFESTYLE

Decizia drastică pe care Adele a luat-o față de fanii ei: Frica stă la bază

Decizia drastică pe care Adele a luat-o față de fanii ei: Frica stă la bază. Cântăreața Adele, în vârstă de 35 de ani, continuă să simtă teama de a se îmbolnăvi de COVID-19 și, prin urmare, a luat o măsură drastică pentru a-și proteja sănătatea.

Ea a decis să nu-și mai facă selfie-uri cu fanii apropiați, de teamă să nu se infecteze, scrie „Daily Express”.

Decizia drastică pe care Adele a luat-o față de fanii ei

Adele și-a împărtășit decizia cu fanii ei și a adăugat: „Aș vorbi în continuare cu voi, dar voi sta departe pentru a nu mă îmbolnăvi de COVID-19”.

CITEȘTE ȘI: Adele a fost găsită prăbușită în culisele unui concert: Care a fost explicația dată de artistă

Adele este îngrijorată pentru că Amanda, backing vocalistul ei, a fost testată pozitiv pentru coronavirus și a fost nevoită să lipsească de la spectacole.

Iată ce spune Adele: „Toată lumea pe care o cunosc și cu care lucrez are COVID, așa că este un miracol că eu nu am luat încă.”

Cântăreața este îngrijorată că, din moment ce jumătate din oamenii din jurul ei sunt bolnavi, este destul de logic ca și ea să se infecteze, ceea ce ar împiedica-o să participe la următoarele concerte, pe care refuză categoric să le amâne.

CITEȘTE ȘI: Dependența cu care se luptă Adele: Îi e mai greu decât atunci când a renunțat la băutură

„Refuz să anulez vreun concert”. Adele s-a definit, de asemenea, ca fiind „bacteriofobă”: „Folosesc mult gel antibacterian. Ori de câte ori mă întâlnesc cu cineva, am gel în cealaltă mână”, scrie Dir.

Comentarii: