LIFESTYLE

Decizie-șoc a instanței: copiii Adrianei Bahmuțeanu vor rămâne la tatăl lor! ”Am vrut să-mi iau zilele”, mărturisește vedeta tv

S-au iubit, s-au urât, s-au certat și s-au împăcat de atâtea ori încât și ei au uitat șirul. Iar ceea ce e clar deja pentru toată lumea e că între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu va mai fi pace câte zile or avea.

Au încercat o vreme, însă totul a fost doar de fațadă, pentru că lunar atât afaceristul milionar, cât și fosta lui soție s-au întrecut în plângeri, reclamații sau citații în instanță. Iar miza a fost de fiecare dată cei doi băieți ai cuplulului.

Aseară târziu, după un șir lung de bătălii încheiate nedecis și după ce copiii au stat mai bine de 4 ani cu Adriana, cum spuneam, aseară instanța a decis ca băieții să rămână la tatăl lor!

 

Citeşte şi: Anamaria Prodan face un anunț-șoc. De ce se retrage din impresariat

 

Bahmu are program de vizită!

Silviu Prigoană a savurat intens victoria de azi-noapte. De ani de zile tot le cerea magistraților ca cei doi minori să vină să locuiască împreună cu el, în luxoasa lui vilă cu piscina la subsol și cu lift. Aseară, i s-a îndeplinit în sfârșit dorința, dar nu a jubilat în fața Adrianei.

„Custodia este comună, dar domiciliul copiilor s-a stabilit la mine. Copiii sunt la mine din decembrie, s-au văzut cu mama lor pe 2 martie, când le-am zis eu să îi facă niște felicitări. În 90 de zile, au vorbit cu mama lor la telefon de 54 de ori, deci din două în două zile”, au fost declarațiile pe care Silviu Prigoană, le-a făcut la cald, la emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars.

Pentru Adriana Bahmuțeanu, lovitura a fost echivalentă cu o directă încasată din plin de un pugilist, dar, spune ea, războiul nu s-a încheiat.  L-a acuzat pe Prigoană că din decembrie a încercat să-i rupă pe băieți de ea și că nu i-a lăsat să vorbească la telefon cu ea.

”Mâine mă voi duce la Protecția Copilului. Evident că este o durere foarte mare, o singură dată ne-am văzut 10 minute la un mall. M-am gândit să-mi iau zilele, dar am zis că mai bine trăiesc, pentru copiii mei. Eu nu sunt nici moartă, sunt în viață, sunt mama copiilor.”, a declarat Adriana, imediat după ce a aflat vestea.

 

Citește și: Avertisment către părinţi: La ce vârstă pot avea copiii smartphone şi conturi pe Facebook, Twitter sau Instagram

 

 

Scene incredibile, filmate cu telefonul în casa Adrianei

Internetul a explodat în iarnă când Silviu Prigoană a trimis televiziunilor și ziarelor un filmuleț cu imagini incredibile pe care le-a găsit în telefonul unuia dintre cei doi băieți.

Afaceristul a explicat apoi că a intrat în posesia lor după ce a verificat aparatul copilului când au venit la el, în vacanță, și a decis să le arate publicului și apoi să le depună în instanță.

„Am găsit o filmare. De fapt, două filmulețe a câte un minut, în care băiatul cel mare era legat de mâini și de picioare și era torturat de mămica lui care stătea peste el. Copilul urla cât îl ținea gura și celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă, adică unul avea o tortură fizică și celălalt tortură psihică, să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat și umilit”, a spus atunci Prigoană.

Bahmu a susținut că, de fapt, adevărul este altul. Iar varianta ei a fost halucinantă: Băiatul cel mare făcuse o criză și spărsese ceva, iar fratele mai mic l-ar fi legat ca să nu se arunce pe geam până când iese mama din baie.

 

 

Comentarii: