LIFESTYLE

Delia dă cărțile pe față: ”Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto, dar o să am frici!”

Cred că e la ordinea zilei ca Delia să fie întrebată când va deveni mamă sau de ce nu a făcut-o până acum. Iar celebra artistă s-a obișnuit deja, deși la început, aceste intruziuni în intimitatea ei o deranjau teribil.

Acum însă, ca niciodată, cântăreața și-a deschis sufletul. Și i-a mărturisit Andrei, care i-a ținut locul lui Măruță la podcast, ce gândește cu adevărat despre ideea de a avea un copil.

”Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a spus Delia.

CITEȘTE ȘI: Cele mai ÎNTÂLNITE GREȘELI pe care le fac femeile însărcinate

”Aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur?”

Delia își iubește enorm cei doi nepoți, copiii sorei ei, doar că ar mai avea nevoie de timp ca să se pregătească pentru al ei.
Vedeta are o căsnicie frumoasă, are o carieră de excepție, însă nu are deocamdată suficient curaj ca să facă un copil.

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur?

Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc.”, a explicat Delia în podcast-ul Andrei.

 

 

 

Comentarii: