HOROSCOP

HOROSCOP 18 mai 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Vei vrea să evadezi din realitate și de responsabilitate, și vei vrea să te ascunzi după niște hobby-uri sau plăceri. Poate că nimeni nu vrea să îți facă un reproș sau să intre într-o polemică cu tine, dar s-ar putea să folosești aceste diversiuni pentru a evita alte responsabilități.

Taur
Îți exersezi la maxim determinarea și ambiția, și vai de cei care îți stau în cale. Cei din jur vor vrea să te intimideze, pregătește-te de oameni negativiști care încearcă să îți afecteze încrederea în sine. Totuși deciziile luate de tine sunt bune și înțelepte. Nu lăsa pe nimeni să te demoralizeze.

Gemeni
Este o zi în care primești un răspuns pozitiv vizavi de un împrumut, bani sau de returnarea unor bani. Dacă aplici pentru un loc de muncă este bine, rezultatele vor fi satisfăcătoare, dar persoana cu care discuți acum, nu o să fie cea care te însoțește în drumul tău.

Rac
Ar trebui să acorzi o atenție sporită mediului în care stai. Fă curățenie, ordine, sortează lucrurile de care ai nevoie, debarasează-te de toate lucruile care nu îți mai trebuiesc.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Leu
Renunță la gelozie pentru că s-ar putea să îți întunece judecata și să fie probleme unde nu există. Este o zi benefică pentru tot ce ține de călătorie, aventură, activități în aer liber.

Fecioară
Azi Fecioarele sunt ambiţioase, îşi pun ceva în cap şi vor rezolva destul de repede orice sarcină, doar că au nevoie de timp să se organizeze pentru aceste lucruri. Trebuie să lăsaţi în urmă tot ce a fost negativ.

Balanţă
Vei accepta responsabilități fără să comentezi foarte mult. Vei avea un grad ridicat de toleranță la lucrurile rele făcute de cei din jur. Chiar dacă vor exista și astfel de oameni, comportamentul lor nu te va influența deloc.

Scorpion
Ai planuri mari, ambițiile depășesc orice barieră și vrei să rezolvi foarte multe lucruri deodată. Problema este că energia este destul de stresantă și îți va afecta relațiile. Dacă îți vine prin gând să începi să îi ridici în slăvi pe cei din jur, mai bine ar fi să nu mai faci asta.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Săgetător
Multă energie și dorință pentru a rezolva cât mai multe lucruri deodată. Vei fi destul de grăbit și vei acorda atenție la toate detaliile și în acest caz ceva ți-ar scăpa un aspect important. Dacă ai de luat decizii importante, cel mai bine este să verifici absolut tot.

Capricorn
Astăzi vei fi pus într-o situație în care trebuie să faci o alegere importantă.Astrlogii sugerează să te alegi pe tine indeferent de ce discuție este vorba și nu te mai gândi dacă aceste acțiuni au efecte negative altor persoane, dar nu le face rău.

Vărsător
Ai ambiții mari, dar cineva vrea să îți dea peste mâini și să te pună la locul tău. Nu este o atitudine bună, dar nu trebuie să îți pierzi încrederea în tine. Fă ordine în viață pentru că ai persoane care îți consumă energia și nu ai timp de ei.

Peşti
Fi atent la problemele electrice și electrotehnice. Fă o verificare la mașină, în bucătărie etc. Și dragostea își face simțită prezența. Toți nativii vor fi puși la diverse încercări, dar vor reuși să se bucure și de momente speciale alături de persoana iubită.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: