LIFESTYLE

Delia și-a umilit public soțul: `Eu pun pâinea pe masă, nu el!`

Delia Matache și Răzvan Munteanu au una dintre cele mai trainice căsnicii din lumea mondenă. Mâine-poimâne, împlinesc zece ani de mariaj, iar despre cântăreață și afacerist nu au apărut niciodată speculații de vreo ceartă sau despărțire.

Dacă ar fi avut și un copil, s-ar fi spus că Delia și Răzvan au o relație aproape de perfecțiune, iar o vreme s-a vorbit că secretul reușitei lor ar consta în faptul că partenerul de viață al Deliei ar fi milionar.

S-au făcut glume, s-a bârfit până când a ieșit cântăreața și le-a explicat celor care au crezut că stă „pe banii soțului” cum se prezintă de fapt situația. Delia i-a lămurit pe cârcotași cine e, de fapt, ”șeful la bani” în casa lor.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

„Voi credeți că dacă era milionar eu mai stăteam să-mi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini?
Dacă e milionar de ce fac asta de ani de zile? De ce? Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu”, a mărturisit Delia pe rețelele de socializare.

Cât despre ceea ce face ca relația lor să meargă ca pe roate, Delia a explicat asta în urmă cu ceva timp. „Răzvan nu e o persoană critică, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele mele. Da, îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva și e superimportant pentru mine.

Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine, să mă susțină, să mă echilibreze. Se întâmplă să avem și opinii diferite, ceea ce nu e ceva rău neapărat, e important să găsim echilibrul între opinii și să ajungem să luăm decizia corectă”, spunea artista.

 

 

 

Comentarii: