LIFESTYLE

Shakira, neagreată de prietenii fotbaliști ai lui Pique și nevestele lor! Ce poreclă îi puseseră cântăreței

Miami, FL - *EXCLUSIVE* - Shakira and Gerard Pique cheer on their kids at soccer practice in Miami. Shakira and Pique's son, Milan, rocks a Neymar soccer jersey - Pique's former teammate. *Shot on December 27, 2019* *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 490353546, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Shakira, Gerard Pique, Credit line: Profimedia

S-a vorbit de mai multe ori că Shakira nu și-a făcut prea mulți amici în anturajul lui Gerard Pique. Iar acum, că despărțirea lor ține capul de afiș al presei pe glob, jurnalele din Spania o țin din dezvăluire în dezvăluire.

Cum ar fi aceasta, ca în cercul lui Pique, unde artista nu era deloc agreată, se alese și cu o poreclă, după cum susține jurnalista Lorena Vasquez.

„Toți cei din anturajul lui Pique o știau pe Shakira drept «La Patrona» (n.r- șefa) pentru că nu avea o atitudine plăcută față de prietenii fotbalistului. Nu s-a împrietenii cu amicii de-o viață a lui Pique, nici cu celelalte soții alte jucătorilor Barcelonei. Asta a fost o problemă pentru cuplu încă de la început.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Shakira a arătat de multe ori că nu se simte bine în Barcelona, unde nu are foarte mulți prieteni. Cea mai bună prietenă a ei era mama lui Pique, cu care acum nu mai are o relație bună. Vrea să evite presa și crede că cea mai bună modalitate este să se mute la Miami. Nu mai are nicio legătură cu Barcelona”, spune jurnalista, citată de Marca.

Fotbalistul Barcelonei și celebra cântăreață din Columbia au format un cuplu timp de 12 ani și au doi copii.

 

 

 

 

Comentarii: