LIFESTYLE

Despărțire-șoc în show-bizz? Alexandra Stan se măritase abia acum 5 luni!

Primul șoc în sine a fost căsătoria-surpriză, în secret, a cântăreței. Nimeni nu știa nici măcar că e într-o relație, iar totul a fost bine păstrat chiar și multă vreme după. Până când Alexandra Stan a oferit bomba de presă unei reviste, acolo unde a dat poze de la cununia civilă făcută la Câmpulung Muscel, și apoi poze de la nunta de pe plajă, din Constanța.

„Am fost doar noi, familia, naşii şi atât. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanţa, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununaţi chiar de preotul care a cununat-o şi pe sora mea, care mi-a botezat nepoţii. E părintele meu duhovnic.

A venit la Constanţa şi părintele lui duhovnic, care este călugăr şi care slujeşte la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă Bucureşti, şi a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut şi cor, a fost totul ceva de vis, intim”, spunea atunci Alexandra pentru revista VIVA.

Dar iată că par să fie probleme, iar paradisul cântăreței pare să se fi destrămat rapid. Sau cel puțin așa susțin tabloidele.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Mesaje triste în public

De unde speculațiile despărțirii? Soţul Alexandrei, Emanuel Necatu, a şters de pe Instagram toate pozele cu artista şi a lăsat un mesaj care dă de înţeles că s-au despărţit.

”În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvărşită izgoneşte frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa şi cine se teme n-a ajuns desăvârşit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu. Cel despre care solista spunea că a salvat-o practic de la depresii și frici, fiind un fel de coach, terapeut al ei.

Și ca povestea să fie completă, și artista a postat pe pagina ei de Instagram o melodie tristă, alimentând astfel zvonurile despre despărţire. „A fost odată ca niciodată / Să ne îndrăgostim / Eram atât de siguri / Orbiţi de stelele de deasupra / Am încercat şi am încercat să te avertizez / Că m-aş putea destrăma / Toate zidurile mele s-au prăbuşit asupra mea / Nu mă poţi salva / Toate zidurile mele s-au prăbuşit asupra mea / Nu mă poţi schimba”, sunt versurile piesei.

 

 

Comentarii: