LIFESTYLE

Simona Halep, mii de euro pe rochiile de la cununie! Designeri celebri au semnat ținutele campioanei

Despre cununia Simonei Halep se va mai vorbi mult de acum încolo. Și după ce a trecut iureșul cu imaginile inedite, masa și dansul, acum lumea a luat-o la analizat pe Simona pe partea de ținute.

În fața primarului Constanței, la semnatul actelor, Simona a purtat o rochie bej, lungă până în pământ, în zona bustului cu o broderie spartă, iar partea de jos cu un pliseu simplu. Nimic decoltat, nimic complicat la prima vedere.

Doar că nu oricine își permite o rochie Dior din colecția de anul acesta, Cruise 2021. Pentru această ținută, jucătoarea de tenis a scos din buzunar câteva mii de euro.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Laude de la Botezatu

Ținuta de zi a fost apreciată de specialiști. „Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese, pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței”, a spus Cătălin Botezatu pentru viva.ro.

Seara, la petrecerea din club, Simona Halep s-a schimbat. Evident că și cea de-a doua rochie, albă și accesorizată o fundă neagră în zona pieptului, a purtat semnătura unui designer celebru. E o creație Oscar de la Renta și a costat aproximativ 6.400 de euro.

 

 

 

Comentarii: