HOROSCOP

HOROSCOP 18 septembrie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Sunteți foarte preocupat de viața profesională, fapt ce vă poate distrage atenția de la lucruri esențiale ce țin de familie sau de relația de cuplu. Nici cu grupul de prieteni nu comunicați prea frecvent, fapt ce vă poate pune într-o lumină nu tocmai bună. Deși aveți un program încărcat, este indicat să vă faceți timp și pentru viața personală.

Taur
Perioada următoare vă pregătește câteva teste neașteptate menite să demonstreze că meritați să primiți încredere, dar știți foarte bine și cum să oferiți. Pentru un Taur, încrederea este piatra de temelie a tuturor relațiilor care se leagă, fie ele de iubire, de prietenie sau de colaborare. Taurii nu pot fi ei înșiși dacă nu primesc încredere deplină.

Gemeni
Se pare că este momentul să culegeți roadele muncii depuse de-a lungul timpului. Acest lucru este valabil atât în viața profesională, cât și în cea personală. Este posibil să fiți avansat la locul de muncă sau să primiți o recompensă în bani. De asemenea, este foarte posibil ca resursele pe care le-ați investit într-o relație să se dovedească a fi alegerea cea mai potrivită.

Rac
La capitolul comunicare aveți multe de învățat, mai ales că încă nu știți să vă exprimați sentimentele cu veridicitate. Sunteți mereu tentat să omiteți sau să ascundeți ceva, fapt ce vă poate fi foarte dăunător în relația cu partenerul de viață. Este posibil să încerce din greu să vă cunoască la adevărata valoare și să nu reușească din cauza barierelor pe care le impuneți.

CITEȘTE ȘI: Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Leu
Aveți o abilitate extraordinară când vine vorba de a controla sentimentele și pornirile persoanei iubite. Aveți un spirit protector foarte dezvoltat care se poate manifesta chiar și prin gelozie. Conform horoscopului, ați putea traversa stări foarte tensionate în relația de cuplu, dar și foarte pasionale, căci iubiți pătimaș și extraordinar de intens.

Fecioară
Mulțumită calității muncii voastre, veți primi o recompensă substanțială, dar și multe aprecieri. De asemenea, nu este exclus să vi se propună relații de colaborare noi, proiecte îndrăznețe sau afaceri foarte profitabile. Aveți o situație financiară din ce în ce mai prosperă mulțumită abilităților profesionale pe care le folosiți la maximum.

Balanță
Aveți convingeri foarte solide după care vă ghidați în viață, astfel că este posibil să refuzați mai multe propuneri de parteneriat din considerente morale sau principiale. Nu vă place să vă asociați cu oameni ale căror calități le subestimați, iar acest lucru este un specific al zodiei Balanță.

Scorpion
Este posibil să aibă loc schimbări ce țin de ierarhie sau de salariu. De asemenea, o schimbare fundamentală a programului este bine-venită. În orice caz, este necesar să nu vă lăsați luați prin surprindere de aceste schimbări, ci să vi le asumați în timp util. Dacă vreuna dintre aceste schimbări vi se va părea mult prea drastică, este indicat să vă sfătuiți cu cineva apropiat.

CITEȘTE ȘI: Ce TIP de inteligenţă ai, în funcţie de zodie în care te-ai născut

Care sunt femeile DOMINANTE din zodiac. Cât de mult le place să conducă

Săgetător
Optimismul și curajul vă caracterizează în totalitate și nu ar fi rău dacă v-ați folosi de aceste atuuri pentru a realiza câteva dintre obiectivele mai îndrăznețe pe care vi le-ați stabilit. Petreceți foarte mult timp cu prietenii și vă destindeți, iar, cel mai probabil, de aici vă luați și buna dispoziție.

Capricorn
Se anunță vremuri solicitante din punct de vedere financiar. Este foarte posibil să cheltuiți mult mai mult decât v-ați fi așteptat, astfel că bugetul vostru va necesita o revizuire foarte atentă. De asemenea, nu este exclus să munciți peste program, mai ales că orele suplimentare vă pot aduce venituri substanțiale.

Vărsător
Vă merge foarte bine în relațiile interumane, fie ele de dragoste, prietenie sau parteneriat. Comunicați foarte bine și sunteți de o eficiență extraordinară. În planul financiar pot apărea niște oportunități care nu trebuie refuzate. Este posibil să faceți unele tranzacții importante și nu ar fi rău dacă v-ați consulta înainte cu cineva mai experimentat.

Pești
Traversați o perioadă destul de confuză generată de faptul că nu vă puteți decide asupra unui fapt. Cel mai probabil, aveți de luat o decizie de importanță medie în ceea ce privește viitorul apropiat și vă este greu să vă hotărâți. Cel mai indicat este să cereți sfaturi și păreri de la cei apropiați, dar aveți grijă să nu vă destăinuiți persoanelor în care nu aveți încredere deplină.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: