LIFESTYLE

Detaliul care a dus la finalizarea divorțului dintre Brad Pitt și Angelina Joile: Are de a face cu copiii celebrului cuplu

Foto: Pinterest.com

Detaliul care a dus la finalizarea divorțului dintre Brad Pitt și Angelina Joile: Are de a face cu copiii celebrului cuplu. Bătălia de divorț dintre Brad Pitt și Angelina Jolie pare să se apropie de mult așteptatul sfârșit. Potrivit informațiilor apărute în presa mondenă, actorul a renunțat la cererea de custodie comună a copiilor pe care îi are cu fosta soție.

Detaliul care a dus la finalizarea divorțului dintre Brad Pitt și Angelina Joile

O sursă pentru Daily Mail susține că Pitt și Jolie, care au intentat proces încă din 2016, se află în prezent în negocieri și sunt aproape de a finaliza bătălia lor juridică epică. Reamintim că Brad, în vârstă de 60 de ani, a cerut de mult timp un aranjament 50/50 pentru cei șase copii ai lor. Potrivit sursei, actorul nu mai contestă acest aspect, ceea ce înseamnă că Angelina, în vârstă de 48 de ani, va păstra custodia principală a copiilor, iar Pitt va avea drept de vizită.

CITEȘTE ȘI: Afecțiunea rară de care suferă Brad Pitt: Cât de tare îl afectează în viața de zi cu zi

De ce a luat Brad Pitt această decizie?

Un factor care a influențat această decizie este, cel mai probabil, faptul că trei dintre copiii lui Pitt și Jolie sunt acum adulți. Shiloh, 17 ani, și Knox și Vivienne, 15 ani, nu au încă 18 ani. Shiloh va deveni majoră în luna mai.

Copiii mai mari – Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani, și Zahara, 19 ani – se zvonea recent că sunt în relații dificile cu Brad și, ca adulți, în ochii legii, nu mai sunt acoperiți de niciun acord de custodie .

Fiul adoptiv Pax nu ar fi vorbit cu Brad Pitt de la cearta aprinsă din avionul privat care a pus capăt căsniciei lui Pitt și Jolie și se spune că nici măcar nu-l mai consideră pe Brad părintele său. Reamintim că, în 2020, pe contul personal de Instagram, Pax l-a numit pe Brad „un măgar de clasă mondială” și „o persoană rea care îi face pe cei patru copii mai mici să tremure de frică”. În postarea sa, Pax a mai scris: „Ai dovedit de nenumărate ori că ești o persoană oribilă și josnică. Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai provocat familiei mele, pentru că ești incapabil să faci acest lucru”.

CITEȘTE ȘI: Zvonuri de la curtea regală britanică – Va fi lăsat Prințul Harry în afara testamentului regelui Charles al III-lea?

De asemenea, este clar că Zahara nu are sentimente călduroase față de tatăl ei și acum se prezintă ca Zahara Jolie, nu Zahara Jolie Pitt, care este numele ei legal.

Comentarii: