HOROSCOP

HOROSCOP 3 aprilie 2024

HOROSCOP 3 aprilie 2024

Berbec

Ți-e frică de succes mai mult decât de eșec? Această zi ar putea fi una dintre acelea în care îți sabotezi neintenționat dorințele. Luna intră în Capricorn, activându-ți casa solară a carierei și a statutului social și s-ar putea să te trezești că puni la îndoială toate planurile frumoase pe care le-ai făcut, arată YourTango.com.

Taur

Oportunitățile sunt multe în acest moment, așa că îți dai seama că există întotdeauna loc de creștere. Luna intră în Capricorn, activând casa solară a învățământului superior.

E un moment minunat pentru a urma un curs online sau pentru a vedea ce lacune trebuie să completezi în plan profesional.

Gemeni

Dăruiești mai mult decât primești? Atunci poate că este timpul să stai un pic deoparte și să permiți cuiva să ia o parte din îndatoririle tale. Luna intră în Capricorn, activând casa ta solară a resurselor, semnalând o perioadă de introspecție și onestitate. Fii sinceră cu tine.

CITEȘTE ȘI: Diagnosticată cu cancer și metastaze în corp, Teodora, fiica lui Meme Stoica nu a făcut chimioterapie: Cum s-a vindecat

Rac

Necazurile vin, dar și pleacă. Acesta e momentul din relație când conștientizezi cel mai mult suișurile și coborâșurile. Toată lumea le are, așa că nu trebuie să-ți faci griji. Luna intră în Capricorn, activând casa ta solară a angajamentului. Acest tranzit cosmic se simte puțin ca și cum ai reînvăța cum să interacționezi cu partenerul tău. Există loc de mai bine.

HOROSCOP 3 aprilie 2024

Leu

Ești îngrijorată de viitor? Luna intră în Capricorn, activându-ți casa solară a sarcinilor zilnice, ajutându-te să fii atentă la cele mai mici decizii care îți afectează viața în moduri semnificative, inclusiv pe plan financiar. Azi este ziua perfectă pentru a fi mai atentă la buget.

Fecioară

Calea spre succes poate fi foarte competitivă, iar dacă vrei să câștigi, s-ar putea să fie nevoie să gândești în afara cutiei. Luna intră în Capricorn, activând casa ta solară a creativității și permițându-ți să iei în considerare opțiuni pe care alții nu le au. Ține cont de calea cea mai ușoară. S-ar putea să descoperi că este mai rapid decât ai crezut inițial.

CITEȘTE ȘI: Ce nu comandă niciodată chef Florin Dumitrescu când mănâncă la restaurant: Preparatul de care se ferește oriunde merge

Balanță

Luna intră în Capricorn, activând casa ta solară a căminului și familiei. Dacă ajungi să fii în preajma unor oameni care te prețuiesc pentru cine ești, poate fi o zi de vindecare. Încearcă să ai alături oameni care îți ofere o plasă de siguranță emoțională.

Scorpion

Luna intră în Capricorn, activând casa ta solară a comunicării. Dacă ai simțit că pur și simplu nu poți exprima în cuvinte ceea ce gândești, consideră arta vizuală ca pe o cale de exprimare. Caută metode care să te ajute să te exprimi mai bine din punct de vedere emoțional, fizic și mental.

HOROSCOP 3 aprilie 2024

Săgetător

Relaxează-te. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poți face din punct de vedere financiar este să stai acasă și să nu pleci nicăieri. Când Luna intră în Capricorn, activând casa ta solară a banilor, s-ar putea să nu vrei să-ți cheltuiești toți banii. Gătește acasă și investește în lucruri care să îți aducă profit rapid.

CITEȘTE ȘI: La 57 de ani, Cătălin Botezatu încă e certat de mama lui: De ce se plânge creatorul de modă

Capricorn

Simți că nimeni nu te vede așa cum ești? Luna intră în semnul tău, activând casa ta solară a identității personale. Acesta poate fi un moment liniștit de reflecție sau o zi pentru a-ți arăta personalitatea.

Vărsător

Cineva nu te place? Respingerea poate fi cel mai bun lucru care ți se întâmplă. Luna intră în Capricorn, activând casa ta solară a dușmanilor ascunși. Acesta ar putea fi momentul în care începi să te implici în cercuri sociale diferite. Poți începe să-ți deschizi viața altor oameni, locuri și lucruri.

Pești

Nu trebuie să te lupți singură cu greutățile. Pentru asta sunt prietenii buni, pentru a ajuta la ușurarea volumului de muncă. Luna intră în Capricorn, activând casa ta solară a prieteniilor. Aceasta este o zi minunată pentru tine să te adresezi și să ceri ajutor.

Comentarii: