LIFESTYLE

Din micile secrete ale GOOGLE: Cum te ajută să te relaxezi

Google are o mulțime de mici secrete pe platformele sale, iar unele dintre ele, cum ar fi un exercițiu de respirație, sunt mai mult decât utile.

Folosești zilnic cel puțin un serviciu al celor de la Google. Ai șanse mari să fii utilizator de Chrome, iar dacă totuși nu ești, tot intri pe YouTube sau pe Gmail ca să te relaxezi sau ca să te pui la curent cu mesajele cunoscuților. Ocazional poate ai nevoie și de o adresă și intri pe Maps, dar ce te faci dacă te enervezi și ai nevoie să te calmezi.

CITEȘTE ȘI: Un neurolog american dezvăluie paşii obigatorii pentru un somn de calitate

Ne pierdem calmul de mai multe ori decât ar trebui pe zi, iar uneori poate că tot ceea ce avem nevoie e un exercițiu de respirație. Ai mai văzut pe internet unele, cel mai probabil, iar acum Google îți oferă un asemenea exercițiu, fără să instalezi vreo aplicație pe telefon sau pe calculator, potrivit playtech.ro.

exercițiu respirație google

Exercițiul de respirație e accesibil chiar în motorul de căutare, iar tot ceea ce trebuie să faci este să cauți „breathing exercise” pe Google, fie că o faci pe desktop sau pe mobil. Deasupra tuturor rezultatelor de căutare va apărea o căsuță albastră cu un buton rotund.

CITEȘTE ȘI: Când e cazul să te îngrijorezi? Cinci sunete ale corpului care indică anumite boli

Odată ce apeși pe el, va începe exercițiul, care durează un minut. Nu ai vreun sunet în cadrul exercițiului, așa că trebuie să te ghidezi vizual după bulina care crește și scade în diametru, pentru a-ți indica să inspiri și să expiri.

Comentarii: