NUTRITIE SANATATE

Doctorii turci: Luați o lingură de acest amestec înainte de culcare pentru un somn sănătos și imunitate de fier

flare.com

Un amestec, în a cărui compoziție sunt incluse doar două ingrediente, a făcut față la o mulțime de afecțiuni. Medicii turci susțin pentru publicația En Son Haber că acesta reduce durerea și ajută la refacerea celulelor.

Amestecul pe care medicii turci îl recomandă să fie luat înainte de culcare

Mierea este unul dintre ingredientele din acest amestec. Aceasta a fost numită vindecător natural încă de pe vremea lui Hipocrate și Avicenna.

Mierea reduce riscul de cancer, întărește sistemul imunitar. Este utilă pentru insomnie, boli ale ficatului, articulațiilor și ale tractului gastro-intestinal. Curăță plămânii și pielea, îmbunătățește calitatea vieții și o prelungește.

CITEȘTE ȘI: Elixirul vindecării – Ce se întâmplă în organism dacă bei zilnic apă cu miere

Celălalt ingredient din amestecul vindecător recomandat de medicii turci este bicarbonatul de sodiu. Acesta dublează efectul benefic al mierii. El ajută la calmarea sistemului nervos și la întărirea sistemului imunitar.

Experții de la publicația turcă En Son Haber susțin că o linguriță de amestec înainte de culcare garantează un somn confortabil. Dar acestea nu sunt toate beneficiile sale.

Prin regenerarea celulelor deteriorate din organism, amestecul de miere și bicarbonat de sodiu va ajuta la crearea unei bariere de protecție împotriva multor boli. Este util pentru angină pectorală, tratează un gât iritat, ajută la o tuse uscată.

Un amestec de miere și bicarbonat de sodiu curăță plămânii. Respirația fără probleme asigură același somn confortabil. Datorită acestui amestec, problema insomniei va rămâne în trecut.

Cum se prepară amestecul de miere și bicarbonat de sodiu

Experții sfătuiesc să amestecați o lingură de bicarbonat de sodiu cu aceeași cantitate de miere. Compoziția trebuie amestecată până când se formează o consistență pastă. După aceea, amestecul se lasă timp de o zi într-un loc întunecat. Luați o linguriță din el înainte de a merge la culcare, dizolvându-l într-un pahar de apă caldă. Dar, înainte de a începe să o luați, trebuie să consultați un medic, sfătuiesc medicii turci.

CITEȘTE ȘI: De ce să mănânci usturoi și miere dimineața: Metabolismul este stimulat și scade colesterolul

Dacă sunteți alergic la miere, remediul acesta nu vă este potrivit. De asemenea, bicarbonatul nu este potrivit pentru toată lumea și are contraindicațiile sale. Amestecul nu este recomandat persoanelor care suferă de procese erozive și ulcerative ale tractului gastro-intestinal. Nu ar trebui să fie utilizat la pacienții cu aciditate scăzută a stomacului și gastrită. Utilizarea frecventă a bicarbonatului poate afecta negativ funcționarea sistemului digestiv. Acest lucru este valabil pentru absolut toată lumea.

Comentarii: