LIFESTYLE

Doliu în fotbal! Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit fulgerător din cauza unui infarct

Foto: Pinterest.com

Scria pe blog cunoscutul jurnalist Adi Dobre despre prima întâlnire pe care a avut-o cu Martin Tudor. Un băiat cu mult bun simț, liniștit, așa l-am cunoscut pe Tudorică și noi, ceilalți, mai ales cei care o vreme ne-am ocupat, ca ziarișit de sport și responsabili de clubul Steaua București. Nu încerca niciodată să iasă în față decât pe teren, ”vorbea” doar prin prestațiile lui din meciuri și cam atât. Nu îmi amintesc incidente, clinciuri, dispute verbale.

Astăzi, vestea că fostul portar al Stelei a murit a picat ca un trăznet, în mijlocul atâtor știri cu morți și nenorociri cauzate de coronavirus. Tudor se afla la Reșița, în casa prietenei lui și se afla la masă, când a suferit un infarct care s-a dovedit fatal.

„Totul s-a întâmplat acum două ore (n.r. în jurul orei 10:00). Era acasă, la Reșița! Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul… Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie. Dumnezeu să-l ierte”, a dat Dorinel Munteanu amănunte pentru GSP.RO.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Probleme mai vechi cu inima

Martin Tudor a mai avut problemă la inimă și în 2019. Era în staff-ul echipei Chiajna și i s-a făcut rău, într-un cantonament în Turcia. „Într-adevăr a mai avut o problemă, nu s-a simțit bine. A făcut un preinfarct, a stat internat o zi la spital, i-au făcut investigații și îmi închipuiam că nimic nu era grav, din moment ce i-au dat drumul. Știu că atunci s-a speriat foarte tare”, a declarat Laurențiu Diniță pentru GSP.RO.

Cum România este în stare de urgență, iar ordonanța militară interzice un număr mai mare de 8 persoane la înmormântări, cel mai probabil, Martin Tudor va fi condus pe ultimul drum doar de persoanele apropiate din familie, nu și de prietenii din fotbal.

„Îmi pare așa de rău… Nu avem voie să mergem nici la înmormântare în perioada asta. Asta e și mai trist. Eu îl voi păstra în memorie indiferent dacă voi merge sau nu la înmormântarea lui. Mi-e greu să vorbesc mai multe despre Martin. E un trăsnet!”, a spus Duckadam, președintele de onoare al celor de la FCSB.

Victor Pițurcă, omul care l-a avut în staff chiar și ultima dată, în mandatul său de la Universitatea Craiova, s-a oferit să plătească toate cheltuielile cu funeraliile fostului său elev.

 

 

ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Comentarii: