LIFESTYLE

Drama incredibilă a unui fost golgheter! Ce scria pe certificatul de deces al primului bebeluş al lui Cristi Bud

Am spus-o şi o s-o repet la infinit. Pentru un părinte, cel mai mare rău pe acest pământ este să-şi îngroape un copil. Iar Cristi Bud, fostul atacant al CFR-ului, ştie bine acest lucru. Pentru că la 7 ani de la tragedia vieţii lui, încă nu poate ridica privirea de jos atunci când vorbeşte despre asta. Oricum e o durere care o să dispară odată cu moartea. La fel cum, în mintea lui, mai stăruie încă o întrebare: oare a fost ceva în neregulă cu moartea copilului? Pentru că băiatul născut în aprilie 2013 de Mihaela Bud primise nota 10 de la medici. Iar după 5 zile, a venit nenorocirea: părinţii au fost anunţaţi că bebe a murit din cauza hipertensiunii pulmonare.

La ani distanţă, Cristi Bud îşi aminteşte că atunci când a primit certificatul de deces al băiatului, parcă a citit altceva. Ceva legat de o hemoragie intracraniană. Sau lovitură intracraniană, iar gândul îl duce şi acum că poate cineva scăpase bebeluşul. A cerut atunci imediat imagini de pe camerele de supraveghere, însă ar fi primit răspunsul cum că nu funcţionau. Ulterior, Mihaela şi Cristi Bud au renunţat să mai caute un vinovat.
“Rămâneam focusaţi acolo, am zis hai să trecem peste. Ce mai puteai să faci? De întors, nu mai puteai să-l întorci… Vinovaţii… Dădeam în judecată pe cineva şi n-ajungeam nicăieri.”, spune Cristi Bud la gsp.ro.

Citeşte şi: PENTRU BĂRBAȚI/ În formă și FĂRĂ un abonament la sală? Află CUM

Cel de-al doilea copil, în comă cinci zile

Pentru Bud, a fost o perioadă cumplită. Au fost şi voci care au spus că atacantul de care se temeau toţi apărătorii din Liga ar fi încercat să-şi înece amarul în băutură. Dar probabil că a fost doar ceva, o rătăcire, pentru că ulterior, şi-a revenit. Iar Mihaela şi Cristi Bud au devenit părinţi din nou. Cnoscutul fotbalistul îşi aminteşte cum a trecut de la agonie la extaz şi după ce a venit pe lume Milan.

A fost în comă 5 zile, nu avea nicio şansă să trăiscă, e, dacă nu mă înşel, singurul care trăieşte cu ce are el.”, povesteşte fotbalistul. Milan a crescut şi învaţă acum abc-ul fotbalului. “Loveşte mingea cu ambele picioare”, se laudă cu el Cristi Bud, fostul golgheter al campioanei CFR Cluj.

Comentarii: