LIFESTYLE

Drama teribilă a unui îndrăgit cântăreț! Adrian Daminescu se luptă cu cancerul la plămâni, primele declarații despre boală

Adrian Daminescu a fost unul dintre cântăreții iubiți ai anilor ’80. Iar cinci decenii a servit scena cu pasiune, și publicul îi fredonează încă șlagărele.

Puțină lume știe că artistul a traversat o mare cumpănă, imediat ce și-a pierdut mama și s-a despărțit de prima soție, care s-a stabilit cu fiica lor în Canada. L-au guvernat gânduri negre, nu mai voia să trăiască.

CITEȘTE ȘI: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

Însă după ce și-a refăcut viața, Daminescu a renăscut. Acum vine cu o veste-șoc la 66 de ani. Adrian Daminescu s-a retras de pe scenă, din cauza unei boli teribile.

„Acum sunt bine. Am cancer la plămâni. Mă voi întoarce pe scenă, nu am renunțat. Acum am însă o perioadă de post tratament, în care trebuie să stau mai cuminte”, a mărturisit marele cântăreț pentru impact.ro.

„Să le dea Dumnezeu putere și să nu creadă în boală, în nenorociri. Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea”, a mai spus Daminescu, pentru Impact.ro.

 

 

Comentarii: