LIFESTYLE

Oana Roman face acuzații șocante, sora ei nu vrea să-și vadă mama: `Mi-a rupt inima, se trezește noaptea și o strigă, urlă după Catinca!`

Cearta dintre fetele Mioarei Roman a început în urmă cu câteva zile. „Azi, sora mea mi-a spus că nu se va duce să o vadă pe mama (pe care nu a mai văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma Jihadul după aceste spuse ale mele, dar nici nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a scris Oana pe Instagram.

Catinca nu a replicat frontal. Însă a negat tot ceea ce a spus sora mai mică și a mai și ironizat-o, susținând că ”e rănită” din cauza despărțirii de Marius Elisei și de aceea spune ceea ce spune. Dar Oana a pus-o la punct.

„Nu, draga mea, nu sunt rănită. Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit într-un final să încheiem acea relație toxică pe care o aveam pentru mine este o fericire.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât”, a răspuns Oana Roman pe InstaStory.

Astăzi, vedeta a fost din nou în vizită la mama ei, la centrul unde este internată Mioara. Imaginile au fost copleșitoare, fosta soție a lui Petre Roman fiind în continuare în scaun cu rotile.

„Nu a fost o zi perfectă. Mama mi-a rupt inima. M-a întrebat de ce nu vine Catinca. Asistenta mi-a povestit că se trezește noaptea și o strigă, urlă după Catinca, după fiica ei”, a spus Oana pe contul său de Instagram.

 

 

 

 

Comentarii: