LIFESTYLE

După ce s-a plâns că Pepe i-a dat palme și a strâns-o de gât, Zăvoranca o întoarce: ”Agresiv cu mine nu a fost niciodată!”

Cum era firesc, una dintre reacțiile cele mai așteptate în scandalul momentului dintre Pepe și soția lui, Raluca, este cea a Oanei Zăvoranu. Nimeni alta decât prima nevastă a cântărețului, de care acesta s-a despărțit cu un scandal uriaș. Scandal condimentat la fel ca acum cu crize de gelozie, acuzații de adulter și de violență.

De altfel, după divorț, Oana Zăvoranu a povestit atunci la Capatos la emisiune cum Pepe era de o gelozie feroce. Și că în clipa în care s-a lansat telenovela ”Numai iubirea”, iar în primul episod a apărut o scenă de dragoste între ea și Papi, artistul a așteptat-o noaptea târziu acasă, cu stop-cadru pe scena respectivă, beat, și turbat de furie.

”M-a strâns de gât de nu mai puteam să respir. Și i-am spus: ”Dă-mi drumul că-mi lași semne, și ești beat, și ești dement și lasă-mă!”…Și mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul! Și după ai a dat doi pumni în ușa de la șifonier…”, a spus fosta soție a lui Pepe.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Nu cred că a bătut-o de față cu copiii!”

Dar iată că acum, Oana și-a modificat discursul. Nu mai recunoaște ce a spus și neagă pornirile violente despre care a vorbit atunci. „Dacă avea cu mine, nu mai exista astăzi pe planeta Pământ. A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate.

A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier. Acum nu știu poate dacă l-a inspirat fața ei vreodată și în particular i-a dat două în mufă, asta n-aș ști să spun, pentru că ar însemna să aberez că nu sunt vreo muscă pe perdeaua lor.

Dar, ceea ce susțin eu, nu cred că a bătut-o ziua în amiaza mare de față cu copiii. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu, nu a fost niciodată”, a mai spus Oana pentru Spynews!.

 

 

 

 

Comentarii: