LIFESTYLE

După nunta cu numărul 5, la 72 de ani, Ilie Năstase ar vrea… un copil cu mireasa tinerică. ”Ioana este o doamnă, nu ca altele”, își laudă el iubita

Nimic nu este surprinzător când vine vorba despre Ilie Năstase. La o vârstă când alții ar vrea doar să-și cheltuie pensia liniștiți, năbădăiosul Ilie vrea să se întoarcă în politică și își ia mireasă tinerică.

După divorțul cu scandal și o căsnicie turbulentă cu Brigitte Sfăt, nimeni nu credea că Năstase își va dori să-și găsească jumătatea așa rapid și să și ajungă la altar. Ei bine, game, set and match pentru primul număr 1 mondial din istoria tenisului masculin: a văzut, a plăcut și a luat acasă, iar pe 8 august, jucăm la nuntă.

Despre Ioana se știe cam atât: că e din Constanța, are 43 de ani, a fost măritată și ea mai bine de 20 de ani și la un moment dat l-a avut drept iubit pe Nick Rădoi. Iar de curând, fiul ei a făcut-o bunică pe Ioana!

 

Citește și: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

 

Poartă verigheta și un tatuaj

Ioana Simion a făcut adevărate minuni cu Ilie. Parcă nici nu îl mai recunoști uneori. Este galant, umblă cu grijă în preajma ei și îi face compliment după compliment, în fața lumii. Parcă, soun cârcotașii, ar vrea să-i facă în ciudă ultimei foste soții cu care a avut un mariaj condimentat cu ciufuleli în stradă și scandaluri ca-n mahala.

”Ioana este o doamnă, nu ca altele care umblă și tot vorbesc. Eu sunt ăla mai gelos care o mai întreabă cine e ăla care te-a sunat, de unde ăl știi, și așa mai departe. Ea, în schimb, este foarte liniștită, mă simt foarte bine, îmi face foarte mult bine, parcă îmi pare rău că nu am cunoscut-o mai demult”, a spus Ilie Năstase la Protv, lui Cătălin Măruță.

Și pentru că nu mai vrea să aștepte, legendarul sportiv a și cerut-o de soție pe femeia cu 30 de ani mai tânără decât el. Răspunsul îl știe deja toată lumea, pentru Ioana și Ilie poartă verighetele pentru care Nasty ar fi plătit 3 mii de euro. Înainte de asta, însă, Năstase o purta deja pe Ioana pe mână: și-a tatuat numele ei!

 

A cincea căsnicie și ultima iubire

Cel puțin, așa îi spune Năstase Ioanei. Că este ultima lui iubire. Și bineînțeles, în stilu-i obraznic, ne explică și că nici dacă ar vrea, nu ar mai avea timp să-și îmbogățească lista.

Până la 72 de ani, legenda spune că Năstase a iubit peste 2.500 de femei. Un palmares demn de un seducător planetar, așa că desigur un top al cuceritorilor lumii l-a plasat acum câțiva ani pe o uluitoare poziție cu numărul 6, după Waren Beaty,  Julios Iglesias sau Charlie Sheen.

Iar foștii colegi din tenis vin să aducă argumente, spunând despre el că n-a ratat nicio ”lovitură” în afara terenului. Era un afemeiat și a iubit tot ce i-a plăcut. De la simple domnișoare până la celebra Diana Ross. N-a fost să fie, dar de insurat, Ilie a fost însurat de 4 ori. Cu belgianca Dominique Graza, cu americanca Alexandra King, cu Amalia și cu Brigitte.

 

Citește și: Semnele care îţi arată că eşti într-o relație PERICULOASĂ

 

 

Viorel Păunescu îl cunună în august

Despre nunta de pe 8 august, deocamdată viitorii însurăței au lăsat să se afle că vor fi două cununii: civilă și religioasă. Ioana ține morțiș să meargă la altar, iar Ilie îi face toate poftele. Masa și dansul vor fi însă extrem de discrete. Nu au găsit încă locație, dar fostul sportiv susține că va fi ceva doar între prieteni. Iar naș le va fi milionarul Viorel Păunescu.

Și dacă tot trăiește viața ca la tinerețe, excentricul Ilie mai aruncă o bombă. Dacă dă Dumnezeu, i-ar plăcea ca după nuntă să facă și-un botez. ”N-aș fi singurul care face copii la 72 de ani. Mi-ar plăcea, mai ales că Ioana și-ar dori o fetiță, că ea are doar un băiat. Se înțelege de minune cu fetele mele, o iubesc chiar, Emma e foarte apropiată de ea”, mărturisește fostul mare tenisman.

Comentarii: