LIFESTYLE

Eliza Samara și-a făcut tablou cu ea campioană!

Eliza Samara și colegele ei din echipa de tenis de masă a României sunt una dintre speranțe noastre la câștigarea unei medalii la Tokyo. Pentru sportiva din Constanța este a patra participare la Jocurile Olimpice.

” Dacă ar ieși medalia ți-ai dori și mai mult. Nu poți să te mulțumești doar cu o medalie și automat vrei mai mult și la anul și la anul”, spune Eliza Samara, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

Sportiva își amintește de cel mai frumos moment din cariera ei! A fost atât de emoționată și de fericită, încât și-a comandat un tablou cu ea în momentul în care a devenit campioană europeană la simplu, în 2015, la Ekaterinburg.

„Acolo a fost momentul meu, acolo simțeam că pot să ies locul. Pictorul mi-a zis că o să iasă foarte bine, i-a luat cred că vreo 4 zile”, mărturiseşte Eliza Samara.

Citeşte şi: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Şerpii şi dorinţa îndeplinită

Eliza Samara zâmbeşte cu gândul la acea vreme. Şi rememorează o întâmplare inedită, petrecută cu două luni înainte de europenele de la Ekaterinburg.

„Am fost în Bali și era o peșteră cu șerpi și era un domn mai în vârstă, 101 ani și mi-a zis că dacă îi ating și pun un dolar, nu mai mult, mi se va îndeplini o dorință… Nu credeam că o să îmi iasă, hai să pun acolo , pun mâna pe el și aia e. Și după două luni de zile mi s-a îndeplinit dorința să ies locul 1”, povesteşte campioana.

Comentarii: