LIFESTYLE

Povestea dureroasă din spatele unei bucurii imense! Medicii îi spuseseră lui Lili Sandu să apeleze la un donator pentru fertilizare!

Lili Sandu a izbucnit în plâns când a aflat că va fi mamă. Iar lacrimile ei nu au fost doar pentru impresia artistică, pentru că a fost vorba de o minune pentru fosta prezentatoare. Mai ales că după o vizită la medic, veştile primite nu erau deloc bune: doctorul i-a spus că șansele să rămână gravidă natural erau una la 100!

De aceea, în clipa în care a văzut cele două liniuţe pe testul de sarcina, Lili n-a mai ţinut cont de nimic: a plâns ca un copil. Lili şi Silviu Ţolu, tatăl copilului, au preferat să ţină secretă toată bucuria lor, până când a trecut primul trimestru de sarcină şi toate emoţiile. Au împărtăşit fericirea lor cu fanii abia de Ziua Îndrăgostiţilor.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

A ajutat-o credinţa în Dumnezeu

Mai târziu, Lili Sandu şi-a deschis sufletul şi a mărturisit cât de greu a fost totul. Nu s-a împăcat cu ceea ce i-a spus ginecologul şi nici cu ideea că problema era la mult mai tânărul ei partener, Silviu Ţolu. I se spusese că singura şansă ca să devină mamă ar fi bsă apeleze la un… donator.

Nu i-a venit să creadă că i se poate întâmpla chiar ei. Şi, la sfatul unei prietene, a citit o carte, „Vindecarea Sufletului”. Încet-încet, s-a apropiat de Dumnezeu. Iar primul semn al minunii divine a fost că la următoarele analize, au primit vestea logodnicul ei este bine. Şi pot încerca fertilizarea in vitro. O programaseră în martie, dar în decembrie, în postul Crăciunului, Lili a aflat că e deja însărcinată.

La 40 de ani, Lili Sandu trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa ei. Este convinsă că aşa a vrut Dumnezeu. Să primească bucuria de a fi mamă acum, la maturitate. Un alt semn divin că logodna ei cu Silviu Ţolu este binecuvântată ar fi şi faptul că ar urma să nască chiar de ziua tatălui copilului ei.

Comentarii: